frontal2018

Dissabte 10 de Març > 20.30h | Preu: Ant:16€ -Taq:20€


LF2018 Web LaBienQuerida JoanMiquelOliver  TICKET

 

Una de les bandes més inspirades del moment. La banda liderada per Ana i David presentarà les cançons del seu darrer disc, “Fuego” que té una mica de tot el que ja hem vist als seus treballs anteriors, però transgredit: el punt castís i descarat de "Romancero" la fusió llatina i tropical de "Fiesta", la contundència electrònica de "Ceremonia" i la foscor afligida de "Premeditación, Nocturnidad Y Alevosía".

Pot ser que La Bien Querida sigui sempre recordada pel toc aflamencado de les seves composicions pop. La grandesa de ‘De momento abril’ i les seves primeres fotos promocionals vestida de faralaes poden pesar molt. Però qui la coneix sap que pot passar del pop i posar-se obscura i jugar amb l’electrònica o la rumba segons demani la cançó. Una artista que sap arriscar sense perdre l’essència de la seva proposta.

 Una de las bandas más inspiradas del momento. La banda liderada por Ana y David presentará las canciones de su último disco “Fuego” que tiene un poco de todo lo que ya hemos visto en sus trabajos anteriores, pero transgredido: el punto castizo y descarado de “Romancero”, la fusión latina y tropical de “Fiesta”, la contundencia electrónica de “Ceremonia” y la oscuridad afligida de “Premeditación, Nocturnidad y Alevosía”.

Puede ser que La Bien Querida sea siempre recordada por el toque aflamencado de sus composiciones pop, la grandeza de ‘De momento abril’ y sus primeras fotos promocionales vestida de faralaes pueden pesar mucho, pero quien la conoce sabe que puede pasar del pop y ponerse obscura y jugar con la electrónica o la rumba según pida la canción. Una artista que sabe arriesgar sin perder la esencia de su propuesta.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

L’ex Antónia Font és un excel·lent compositor que ha omplert de referents surrealistes les seves composicions. En el seu treball “Atlantis” continuació de “Pegasus”. Segueix explorant l’estètica electrònica ara més depurada i amb melodies precises per ballar. “La meva música es ballable i m’agrada que ho sigui. Em dedico a escriure i m’agrada que la gent balli”.

El ex de Antonia Font es un excelente compositor que ha llenado de referentes surrealistas sus composiciones. En su trabajo “Atlantis”, continuación de “Pegasus”, sigue explorando la estética electrónica ahora más depurada y con melodías precisas para bailar. “Mi música es bailable y me gusta que lo sea. Me dedico a escribir y me gusta que la gente baile”

 

Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

 

 

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND