frontal2018

Dissabte 7 d´Abril > 20.30h | Preu: Ant:16€ -Taq:20€

 

LF2018 Web ElColumpioAsesino RuralZombies TICKET


El festival tancarà el 7 d’abril amb un concert d’El Columpio Asesino. Mentre prepara el seu nou disc, i després d’un llarg descans, el grup de Barcelona oferirà enguany una sèrie de concerts molt especials que, com assegura la banda “seran els millors concerts de tota la nostra carrera". El Let’s Festival tindrà el privilegi de gaudir d'un d'aquests concerts que ja promet ser memorable.

El festival cerrará el 7 de abril con un concierto de El Columpio Asesino. Mientras prepara el nuevo disco, y después de un largo descanso, el grupo de Barcelona ofrecerá este año una serie de conciertos muy especiales que, como asegura la banda, “serán los mejores conciertos de nuestra carrera”. El Let’s Festival tendrá el privilegio de disfrutar de uno de estos conciertos que ya promete ser memorable.

 

Facebook | Twitter | Instagram

 

 

Aquesta nit de gala l’obriran el rock i els sintetitzadors de Rural Zombies. La seva proposta es clara lletres personals en consonància amb amb el rock i els sintetitzadors que donen lloc a temes de pop-rock que impregnen des de la primera oida i conviden a ballar. “From Home To Hospital St.” És el seu segon llarga duració que constata que Rutal Zombies han arribat per quedar-se.

Esta noche de gala la abrirá el rock y los sintetizadores de Rural Zombies. Su propuesta es clara: letras personales en consonancia con el rock y los sintetizadores que dan sitio a temas de pop- rock que impregnan des de la primera oída e invitan a bailar. “From Home To Hospital St.” es su segundo larga duración que constata que Rural Zombies han llegado para quedarse.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND