frontal2018

Dissabte 17 de Març > 20.30h | anticipada: 16€ / taquilla: 20€ 

 

LF2018 Web Rayden JacoboSerra

TICKET

 

Arriba a la Sala Salamandra en el marc de la seva gira Girantónimo, en la que es fa acompanyar d'una banda completa. Aquest directe evidencia un salt qualitatiu que apropa cada vegada més a aquest artista de rap al circuit de PopRock.

Fa temps que aquest poeta atrevit va decidir trencar amb les etiquetes, els lligams, els prejudicis i els límits d'un gènere que fa temps demanava risc i innovació. Rayden no té pèls en la llengua, i declara a ple pulmó els seus ideals trencant murs a força de rimes mordaces, iròniques i furioses. El gran poeta que s'oculta sota el pseudònim és David Martínez, i com en cada disc, té una forma completament nova de fer-nos gaudir de la música, aconseguint sorprendre't i meravellar-te, solament amb escoltar el principi de cada cançó.

 

Llega a la Sala Salamandra en el marco de su gira Girantónimo, en la que se hace acompañar de una banda completa. Este directo evidencia un salto cualitativo que lleva cada vez más a este artista de rap al circuito del PopRock.

Hace tiempo que este poeta atrevido decidió romper con las etiquetas, los vínculos, los prejudicios y los límites de un género que hace tiempo pedía riesgo e innovación. Rayden no tiene pelos en la lengua, y declara sus ideales rompiendo muros a fuerza de rimas mordaces, irónicas y furiosas. El gran poeta que se oculta debajo el seudónimo es David Martínez, y como en cada disco, tiene una forma completamente nueva de hacernos disfrutar de la música, consiguiendo sorprenderte y maravillar, solamente con escuchar el principio de cada canción.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram | Youtube

 

Jacobo Serra i el seu “Fuego Artificial” revolucionaran l’escenari amb la seva manera de compondre que ha passat d’un pop perfecte i elegant a cançons que esclaten amb injeccions de música programada molt allunyades de la seva imatge de Beatle manxec.

Jacobo Serra y su “Fuego Artificial” revolucionaran el escenario con su manera de componer que ha pasado de un pop perfecto y elegante a canciones que estallan con inyecciones de música programada muy alejadas de su imagen de Beatle manchego.

 

Web | Facebook | Twitter | Instagram

 

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND