frontal2017

  Jack's Daniels Sessions  

Divendres 7 d´Abril > 21.00h (salamandra2) | anticipada: 10€ / taquilla: 15€

Inclou consumició de Jack Daniel's

 

dineroFICHA2    TICKET3

Dinero està formada per Sean Marholm (cantant) i Ekain Elorza (bateria), dues grans espases del nou rock. Mentre el segon és una màquina sòlida i poderosa de infalible i intensa pegada, el primer és tan voraçment creatiu com a impredictible. Junts són enèrgics, màgics, elèctrics. Junts formen una de les duplas més interessants en l'actualitat, i aconsegueixen brillar tant en les seves cançons com en els seus directes, la gran basa del grup establert a Madrid. "Zero" el disc que els retorna a les notícies, torna a rayar a un nivell altíssim en dues adreces a més. D'una banda perquè suposa un reseteo oficial a la primera etapa del grup (el tall que obre el disc serveix com tota una declaració d'intencions). Dinero tanquen la porta dels primers anys, dels duros i gloriosos moments, i obren una altra cap a una maduresa creativa i expositiva que mereix la pena atendre.

Dinero está formada por Sean Marholm (cantante) y Ekain Elorza (batería), dos grandes espadas del nuevo rock. Mientras el segundo es una máquina sólida y poderosa de infalible e intensa pegada, el primero es tan vorazmente creativo como impredecible. Juntos son enérgicos, mágicos, eléctricos. Juntos forman una de las duplas más interesantes en la actualidad, y consiguen brillar tanto en sus canciones como en sus directos, la gran baza del grupo afincado en Madrid. 
"Cero" el disco que les devuelve a las noticias, vuelve a rayar a un nivel altísimo en dos direcciones además. Por un lado porque supone un reseteo oficial a la primera etapa del grupo (el corte que abre el disco sirve como toda una declaración de intenciones). Dinero cierran la puerta de los primeros años, de los duros y gloriosos momentos, y abren otra hacia una madurez creativa y expositiva que merece la pena atender.

 

 Facebook | Twitter | Youtube

 

fullFICHA2    TICKET3

La banda sevillana Full torna a engegar la maquinària amb "Tercera Guerra Mundial", un segon disc que explota, encanta, es fica en els budells i s'agarra al cor. L'arma del quartet per aconseguir-ho és una col·lecció de lletres plenes de vida i veritat, i unes melodies que sense perdre la seva picada d'ullet al rock, sorprenen des d'allò més contagiós del pop. Igual que en el seu primer treball segueixen armant-se d'històries de la vida, guitarres amb molta personalitat, i una base rítmica travessa i hipnòtica per continuar forjant-se com un dels grups que, des de la sinceritat, sublima el pop rock interpretat en castellà.

La banda sevillana Full vuelve a poner en marcha la maquinaria con "Tercera Guerra Mundial", un segundo disco que explota, encanta, se mete en las tripas y se agarra al corazón. El arma del cuarteto para lograrlo es una colección de letras llenas de vida y verdad, y unas melodías que sin perder su guiño al rock, sorprenden desde lo pegadizo del pop. Igual que en su primer trabajo siguen armándose de historias de la vida, guitarras con mucha personalidad, y una base rítmica traviesa e hipnótica para continuar forjándose como uno de los grupos que, desde la sinceridad, sublima el pop rock interpretado en castellano.

 

Web | Facebook | Twitter | Youtube

spotifyLETS2

teaser2017

                 todosEND