PERRO + BASTANTE

12 €
Dissabte 23 de febrer 20:30 h

Salamandra
Ant: 12€ - Taq: 16€

PERRO
PERRO
BASTANTE
BASTANTE

Perro i la seva irreverència presenten el seu tercer treball “Trópico Lumpen”. Després del seu reeixit debut “Tiene bacalao, tiene melodía” (miel de moscas, 2013) i el seu inflamable “Estudias, navajas” (miel de moscas, 2015), a hores d'ara ja tots coneixem a aquests quatre amics de Múrcia que s'han fet majors sense haver pensat mai a fer-se majors.
Abanderats de tota una generació de bandes, Perro té aquest estil tan propi i recognoscible resultat de batre punk, kraut, rock i tocs tropicals amb el qual expliquen històries tan absurdes com àcides i intel·ligents. Perro han aconseguit elevar al domini públic les seves bromes personals que, admetem-ho, ja són una mica de tots. . ¿Quién no conoce a Valeri Karpin?, ¿No es la reina de inglaterra nuestra abuela? ¿Disco chino o disco vasco?

Instagram

Bastante són energia, melodies i ritmes ballables amanits amb lletres anguloses i ombrejades entre diàlegs de guitarra. 
“Energia exuberant, il·lusió en les seves lletres, influències ben obtingudes que beuen per igual de l’indie dels 80 i els 90, sinceritat i confiança damunt de l'escenari, aptitud, frontman, ball, mutabilitat i molta, molta actitud”. Amb aquest tipus de títols jutjava la premsa a Bastant davant la irrupció del seu primer disc “Verter al vacio” (2015) en el panorama nacional. Des de llavors no han parat de girar.
“Gala”, el seu segon treball, és una mescla de rock, pop, noise, indie i shoegaze picats per la batedora de Bastant en un viatge únic en el qual es pot veure i gaudir l'esperit de grups com Television, Talking Heads, The Strokes, Vampire Weekend, The Smiths o The VelvetUnderground, però això sí, amb aquest toc Bastant tan genuí i intangible.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR