ALISON DARWIN + MIMETIC THEORY + VIOLET MISTAKE

AJORNAT!!!! - Espai Zowie

Suspès
Divendres 13 de març | 20:30 h

Espai Zowie
Ant: 9 €

DEGUT A LES ÚLTIMES DECLARACIONS DE LA GENERALITAT REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “ALISON DARWIN + MIMETIC THEORY + VIOLET MISTAKE” HA ESTAT AJORNAT

La nova data i les condicions d'ajornament de les entrades o devolució es farà quan quedi establerta la nova data del concert. 

Alison Darwin és un trio d'indie rock encapçalat per una potent veu femenina. Des del seu naixement a finals de 2016, no han parat de tocar en sales i esdeveniments de la península. El trio es caracteritza per la combinació d'una poderosa veu femenina, línies de baix potents, guitarres enèrgiques i bateries ballables, amb lletres que abasten principalment la societat actual i els dilemes existencials, des d'un punt de vista nostàlgic. Amb tot això, i una imatge visual molt cuidada, especialment a través dels seus treballs audiovisuals, Alison Darwin ens fa viatjar a la dècada dels noranta.
El 2020 presentaran el seu segon treball, produït pel Mark Dasousa (Atomic Studio), del qual ja han avançat un primer single "Her Voice".

Mimetic Theory és un grup de rock alternatiu que en 2017 va iniciar una nova etapa amb un canvi notable en la formació i en l'estil, actualment amb Rb Blonde (cantant i guitarra), Magnus (bateria), Bunny (guitarra), Bobby Clint (baix). Sense deixar de costat la contundència dels seus orígens i les melodies èpiques, el grup ha trobat un so i unes cançons molt més directes que funcionen a la perfecció en concert. Prova d'això és l'èxit collit en diferents concursos d'àmbit nacional i internacional.

En 2017 el grup va treure el seu primer treball "Revealing content": un disc fresc, ple de força i amb unes melodies contagioses. Un disc molt variat on es poden trobar influències de grups com: Muse, Arctic Monkeys, System of a down, Placebo, The curi, Queens of the Stone Age, Foo Fighters, Radiohead i The Smashing Pumpkins entre d'altres.

Des d'aquest moment el grup no ha parat de créixer musicalment, collint grans èxits en concursos i amb bones crítiques en diferents mitjans, per exemple: Popular1, Rock on Magazine, Enderrock.

Actualment el grup està acabant de gravar el seu segon treball, del qual ja es pot escoltar el seu primer single "In the middle of nowhere" gravat, barrejat i produït en Aclam Rècords i masteritzat per Leon Zervos.