MEDALLA + URPA

Espai Zowie

Suspès
Dissabte 28 de març | 20:30 h

Espai Zowie
Ant: 9 € - Taq: 12 €

Si Medalla ocupessin un lloc polític no sabem si canviarien molt les coses però si d'alguna cosa estem segurs és que les seves cançons s'aprendrien en l'institut. Frases com a “hisenda som tots”, “hòstia en la cara” o “que et parteixin la boca pot ser una oportunitat per a canviar” continuen la saga que van començar fa un parell d'anys amb el seu àlbum debut, "Emblema y Poder", un primer assalt que ara dóna pas al pop i, sobretot, a les reivindicacions.

Si en el seu primer lliurament parlaven d'esports en va i de navalles precises, els de la ciutat comtal han passat de curs tant en el musical com en el líric. Lletres com les de  "Devoto Cardenal", "Tajo" o "Lengua Afilada" fiquen el dit en la nafra i no es tallen un pèl a l'hora de dir les coses tal com són. Això sí, sense perdre els senyals que els han caracteritzat durant la seva curta carrera. Riffs i breaks per onsevulla- com més impossibles, millor- i un bon grapat de lletres que recorren a l'imaginari d'èpoques passades com a Cuello Isabelino, Ritual Arcano, Premio Cervantes, Heráldica Antigua…

Suerio, Benoït, Marc i Joan han comptat una vegada més amb Sergio Pérez (SVPER) en la producció i han fet dels Estudis Maik Maier de Barcelona el seu laboratori de creació.

Instagram

De la col·lisió entre el pop melòdic i el soft-core 'noventero' neix URPA, cinc músics dissonants que busquen la bellesa en el nervi i la intensitat en la calma. Amb unes composicions fresques recent sortides del forn coneix el futur del soft-core català.

Instagram