MEDALLA + URPA

Espai Zowie

Suspès
Dissabte 28 de març | 20:30 h

Espai Zowie
Ant: 9 € - Taq: 12 €

MEDALLA
MEDALLA
URPA
URPA

Si Medalla ocupessin un lloc polític no sabem si canviarien molt les coses però si d'alguna cosa estem segurs és que les seves cançons s'aprendrien en l'institut. Frases com a “hisenda som tots”, “hòstia en la cara” o “que et parteixin la boca pot ser una oportunitat per a canviar” continuen la saga que van començar fa un parell d'anys amb el seu àlbum debut, "Emblema y Poder", un primer assalt que ara dóna pas al pop i, sobretot, a les reivindicacions.

Si en el seu primer lliurament parlaven d'esports en va i de navalles precises, els de la ciutat comtal han passat de curs tant en el musical com en el líric. Lletres com les de  "Devoto Cardenal", "Tajo" o "Lengua Afilada" fiquen el dit en la nafra i no es tallen un pèl a l'hora de dir les coses tal com són. Això sí, sense perdre els senyals que els han caracteritzat durant la seva curta carrera. Riffs i breaks per onsevulla- com més impossibles, millor- i un bon grapat de lletres que recorren a l'imaginari d'èpoques passades com a Cuello Isabelino, Ritual Arcano, Premio Cervantes, Heráldica Antigua…

Suerio, Benoït, Marc i Joan han comptat una vegada més amb Sergio Pérez (SVPER) en la producció i han fet dels Estudis Maik Maier de Barcelona el seu laboratori de creació.

Instagram

De la col·lisió entre el pop melòdic i el soft-core 'noventero' neix URPA, cinc músics dissonants que busquen la bellesa en el nervi i la intensitat en la calma. Amb unes composicions fresques recent sortides del forn coneix el futur del soft-core català.

Instagram