PARAÍSO PLÁSTICO + LUME!

Espai Zowie

Suspès
Dissabte 21 de març | 21:30 h

Espai Zowie
Ant: 8 €

Carles Sucarrats (Fang, Praga, Tom Hagan, Rooms) transmet des de la primera nota una amalgama sonora directa i honesta, sense la pressió de cenyir-se a un estil concret, degut en gran part a l'experiència i recorregut dels seus components. 

A aquesta aventura s'uneixen des d'un inici una poderosa secció rítmica: Óscar Martínez a la bateria (Without, Miau miau, Tom Hagan) i Xavi Olmos al baix (Joe Lamborghini, L'Home Dinamita, Atomic Bufalo), que traspuen contundència combinada amb precisió i sensibilitat. Els complementa Jordi Ruíz (Exxasens, Nonimage, Lume!, Playmotive) a la guitarra i sintetitzadors que, sense complexos, aporta una ambientació èpica, enriquint amb els seus arranjaments i instrumentació la proposta. A la veu Sergio Ledesma (teclista en Exxasens, cantant en Nonima- ge, escriptor i guionista) que aporta un toc més pop, èpic i emotiu. A les lletres, realitat i ficció conviuen en esperpèntica harmonia. La veu se situa a l'epicentre d'aquest esclat musical per a guiar a l'oient per històries quotidianes i satíriques que difícilment li deixaran indiferent.

Instagram

Lume! fan apilament seva l'expressió popular gallega de la qual prenen nom i inciten, amb la seva música a l'alegria i l'efusivitat, a la força i al coratge.

Instagram