DEPEDRO

26.01.19

Salamandra
Ant: 18 € - Taq: 23 €

Depedro
Depedro
DEPEDRO
DEPEDRO

“Todo va a salir bien” és el crit de guerra de Jairo Zavala. Aquest “Todo va a ir bien” és un sortirem d'aquesta. Un podrem amb això. Aquest nou capítol de les aventures de Depedro no és una mera recopilació d'aventures al costat de compinches per acolorir els temes ja coneguts. És una oportunitat de tornar a interpretar part del seu cançoner una vegada que les composicions han enxampat el sabor de la barrica de centenars i centenars de concerts. Així haurien de gravar-se els discos, en una sola presa després d'haver sonat en dotzenes i dotzenes de llocs a tot el món.

Són les cançons que has cantat en els concerts de Depedro, però estan reforçades per una banda que està en el punt perfecte de cocció, cuinats en Estudio 1, Colmenar Viejo (Madrid), amb la producció del mateix Jairo, que coneix bé el seu receptari. Tot amanit amb l'astúcia i l'olfacte de Santiago Auserón, la naturalitat cristal·lina de Coque Malla. La consistència recognoscible de Vetusta Morla, l'energia fraterna i materna d'Amparo Sánchez, la delicadesa crua i pura de Luz Casal, la simplicitat eficaç i resolta de Camilo Lara, l'esquinçament contemporani de Fuel Fandango, i la devoció huracanada de Izal. Aquests són els amics que ha reunit Depedro para “Todo va a salir bien”.

Instagram

Maria Rodés no podrà assistir al concert per problemes de salut.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR