SILOÉ + ALIS + TRIÁNGULO INVERSO

Espai Zowie

Suspès
Divendres 20 de març | 20:30 h

Espai Zowie
Ant: 12€ - Taq: 15€

SILOÉ
SILOÉ
ALIS
ALIS
TRIÁNGULO INVERSO
TRIÁNGULO INVERSO

Aviso: gira 35 años Hook – Espíritu Ribera

La Generalitat de Cataluña ha cancelado los próximos eventos en la zona para frenar el contagio del coronavirus COVID-19.
Nuestro concierto del próximo 20 de marzo en el Espai Zowie (Let’s Festival) queda cancelado.

Os avisaremos si hubiera una nueva fecha.

Para solicitar la devolución de la entrada, puedes hacerlo en los próximos 15 días contactando con la ticketera Wegow.

Respecto al resto de conciertos de la gira Hook – Espíritu Ribera, acataremos las medidas que adopten las autoridades sobre eventos con público que afecten al formato y aforo de nuestros conciertos. Lamentamos la situación y esperamos vuestra comprensión si se produce alguna cancelación o aplazamiento en el futuro.

Os iremos informando conforme se vayan sucediendo los acontecimientos.

Siloé debuta en 2016 amb “La Verdad”, sorprenent en l'escena espanyola actual de bandes indie pop gràcies al talent vocal del val·lisoletà Fito Robles, un dels pocs espanyols becats en la prestigiosa universitat de Boston Berklee College of Music. Amb el seu primer single aconsegueix entrar en “El més viral” #4 a Espanya, Xile i Mèxic.

Al novembre de 2019 es llança “Única”, el primer avançament del nou disc de Siloé. Una cançó que ens parla de la cerca de la identitat i del camí cap a la seva trobada. Un camí llarg on ens perdem en les nostres pors, inseguretats i que ens porta a crear un personatge després del qual amagar-nos sense adonar-nos.

"Cada persona és única, irrepetible, amb flaqueses com qualsevol, però amb una riquesa personal enorme i un potencial extraordinari. Basta centrar-se en l'important per a descobrir-ho”. Així descriu la banda el missatge de “Única”.

El single suposa un exemple clar de la nova etapa musical de la banda. Una unió d'estils musicals aparentment oposats però que Siloé aconsegueix encaixar perfectament en els seus temes, creant un nou ADN musical que ens transporta a les pistes de ball i que promet no deixar indiferent a ningú.

Instagram

Pachi García Alis, cos i ànima de ALIS, és la definició natural de músic complet i polifacètic: productor, tècnic de so, compositor i músic. Considerat un dels referents independents del país des que es publiqués el seu primer àlbum “Alis” en 2006, col·laborant amb alguns dels artistes més importants de l'escena musical espanyola. Nou àlbums a la seva esquena, a més de multitud de col·laboracions amb diferents artistes del panorama musical espanyol, tributs i bandes sonores per a llargs i curtmetratges, fan que no sigui un artista a l'ús. ALIS suposa per la seva capacitat de creació un geni ocult, un gran compositor la música del qual commociona a altres artistes. La seva composició és pausada, plena de bellesa i poesia, amb estructures que busquen connectar amb el públic i l'aconsegueixen.

El músic de Baeza torna amb un nou treball discogràfic i nova gira en 2020. En la seva trajectòria figuren festivals com Sonorama, Natural Music Festival, Santander Music Festival, etc. representant a Espanya en un dels festivals més importants del continent celebrat a Budapest “Sziget” a l'escenari Europa. En el seu paper de compositor, va ser nominat a un Goya en la seva edició 26 per “millor cançó original” en “De tu ventana a la mia” (2011) i després repetiria participació amb la directora Paula Ortiz en “La Novia” (2015).

Instagram

Triángulo Inverso és una banda de Pop Rock formada a Madrid al gener de 2017. Després d'interpretar el seu primer treball per escenaris de tota Espanya ens presenten el seu segon disc. Al juliol de 2019 van gravar el que serà el seu segon disc, sota la producció de Santos & Fluren en els estudis Blind Rècords de Barcelona i masteritzat per Gavin Lurssen en Lurssen Mastering- als Estats Units-. El nou treball el conformen 10 noves cançons i veurà la llum el pròxim 24 de gener.

Instagram