BDRMM + THE DEATH OF ROBERT

ESPAI ZOWIE

Finalitzat
dissabte, 17 de febrer | 20:00 h

Espai Zowie
Ant: 16€ + gast. Taq: 20€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

BDRMM
Si es tracta de shoegaze actual, hem de parlar de Bdrmm, banda del Regne Unit que s'està guanyant un bon nom dins l'escena. Un grup que en el 2020 va llançar el seu disc debut "Bedroom" amb un shoegaze suau que ens recorda per què aquest estil musical està estretament lligat al dreampop.
Molts mitjans britànics els col·loquen, actualment, com una de les apostes revival del shoegaze en aquells lares... Però la màgia d'aquesta banda és que el seu so no es basa exclusivament en guitarres distorsionades. Són súper atmosfèrics i així com et lliuren un vers suau en les seves cançons, aviat disparen tot amb poderoses guitarres plenes de melancolia. 

 

THE DEATH OF ROBERT
The Death of Robert emergeix en 2018 en l'escena musical barcelonina com un projecte revolucionari de rock melòdic alternatiu, amb influències dels 80-90. El nom de la banda, The Death of Robert, tanca l'esperit i l'essència de la seva música. Les seves lletres melancòliques, elegants i profundament influenciades per l'humanisme   existencial de la generació millennial, aborden temes com el comportament humà, l'existencialisme i les relacions personals. Enguany, a l'octubre, The Death of Robert ha llançat el seu segon àlbum, The Deer. Mantenint el caràcter del seu reeixit primer disc, The Deer manté l'essència distintiva de The Death Of Robert però també explora noves sonoritats més profundes i fosques, agregant una capa addicional de misteri a la ja distintiva proposta artística de la banda.

Dissabte
17
feb
20:00 h
 
Des de
16 €
Finalitzat