VVV [TRIPPIN’YOU] + BLU BOI

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
divendres, 1 de març | 20:00 h

Sala Salamandra
Ant: 12€ + gast. Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:45h

Compartir

VVV [TRIPPIN’YOU]
És un trio madrileny neo-bakala que va néixer per a rendir culte al fred, al soroll, a la modernitat i als pàrquings. Una fi, que troba l'equilibri entre la foscor generacional i les ganes de ballar en la pista. Amb lletres frenètiques, repletes de l'esperit generacional més alternatiu, VVV [Trippin’you], ens ofereix una visió del desassossec de la joventut actual. Sons psicodèlics electro-punk i veus plenes de ressons de desídia que et fan viatjar a través del temps.


BLU BOI
Amb la seva música, Blu Boi presenta un paradigma en el qual la precarietat i l'ansietat dominant entre els joves dibuixen un imaginari entelat. Els temes giren entorn d'un univers sonor propi, abrasiu i elèctric que pren nota de grans referents de la música electrònica contemporània com Modeselektor, Arca o S4lem.
Després del llançament del seu àlbum debut i al llarg de 2022, van veure la llum col·laboracions i co-produccions per a artistes i grups com María Escarmiento, Margarita Quebrada o Sandra Monfort, així com un remix per a VVV[Trippin’ You]. 
Ara, en 2023, continua el *release de diferents Singles, reforçant la sonoritat i simbologia pròpia del projecte en vistes a un nou LP.
Es presenten en els escenaris amb una posada en escena crua, íntima, abraçant l'avantguarda experimental tant sonora com visual.

Divendres
01
mar
20:00 h
 
Finalitzat