COLECTIVO DA SILVA + GIN

ESPAI ZOWIE

Finalitzat
dissabte, 24 de febrer | 20:00 h

Espai Zowie
Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

COLECTIVO DA SILVA
Els 7 de Granada presenten “Déjame un rato” en associació amb La Plazuela, el perfecte colofó al seu treball “Casa Vargas”, el celebrat segon àlbum de Colectivo Da Silva que va irrompre en el panorama musical amb el pop colorista i rebel de “Vacaciones” a l'octubre de 2019.
Amb aquesta cançó el grup tanca una etapa sinestèsica centrada en els sons vistosos i el colorit ballable.
Com en “Casa Vargas”, Colectivo Da Silva teixeix un embull de percussions i sons mediterranis en aquest tema, transitant per diverses escenes que barregen el reguetón, el flamenc i el llatí. En aquest circuit apareixen les veus i palmeos de La Plazuela, que a manera de compares victoregen i potencien l'energia del missatge: un ves-te’n a la la m*rda que es gaudeix bastant i que se sent com un empoderament davant d’el que és tòxic.

 

GIN
GIN és una artista del Baix Llobregat que ha crescut amb un background de gèneres musicals molt divers i potent, des del jazz més íntim al pop més actual. Gràcies a la barreja d'aquestes referències neix un so fresc i autèntic que es podria definir com un pop alternatiu. Després d'un primer EP publicat al 2022, el nou single "Una Noche En Madrid" obre una nova etapa més funk que es concretarà en el seu segon EP, previst per la primavera de 2024.

 

Dissabte
24
feb
20:00 h
 
Des de
14 €
Finalitzat