NIÑA POLACA + LA NIÑA PARACAÍDAS

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
divendres, 23 de febrer | 19:30 h

Sala Salamandra
Ant: 15€ + gast. Taq: 20€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

NIÑA POLACA
Si Niña Polaca són el futur de la música del nostre país, si Niña Polaca se superen en cada cançó, si Niña Polaca no es conformen, no repeteixen fórmules i arrisquen… Si Niña Polaca escriuen les millors lletres del moment, cal dir-ho. I si ningú ho digués, ja estan ells per a dir-ho amb CANÇONS… Sí, amb majúscules, perquè Niña Polaca fan cançons amb majúscules, amb mestratge, sentiment, risc, profunditat, passió, cor, entranyes… devorant.
Per fi arriba “Que adoren tus huesos”, el esperadíssim segon àlbum de la banda revelat al llarg d'un camí marcat per sis avançaments. Un projecte, del qual el punt de partida visible va ser “Lo que yo te he querido (pretérito perfecto)”  a mitjans novembre passat, però que va ser concebut com un conjunt des del primer moment.
Així, “Alfredo el canallita”, “Travieso”, “Mucho tiempo contigo” i “Los días malos” han estat corejades aquests últims mesos per milers de persones en sales i festivals, són un exemple del moviment i companyonia que desperta el grup en els seus directes.

 

LA NIÑA PARACAÍDAS
La Niña Paracaídas és un projecte liderat per la cantant i lletrista i compositora lleidatana María Puigvert.
Els seus temes tenen un so influenciat pel moviment Pop-punky, pop-rock americà dels 90 i els 2000, amb el qual l'artista vol experimentar nous camins per a incloure'ls i barrejar-los amb aquest gènere. Les seves lletres parlen d'anades i vingudes emocionals i un missatge clar de no deixar-se portar pel corrent establert i tancar l'orella als comentaris i mirades que només volen jutjar.
El primer LP de La Niña Paracaídas està format per deu temes que ens porta una història comuna de superació i emocions guardades en relacions complicades. Des del primer contacte amb aquesta persona especial, passant pel simulacre d'incendi que comporta donar-lo tot i sentir al màxim.

Divendres
23
feb
19:30 h
 
Des de
15 €
Finalitzat