PERRO + ALOHA BENNETS

23.02.19

Salamandra
Ant: 12€ - Taq: 16€

PERRO
PERRO
Aloha Bennets
Aloha Bennets

Perro i la seva irreverència presenten el seu tercer treball “Trópico Lumpen”. Després del seu reeixit debut “Tiene bacalao, tiene melodía” (miel de moscas, 2013) i el seu inflamable “Estudias, navajas” (miel de moscas, 2015), a hores d'ara ja tots coneixem a aquests quatre amics de Múrcia que s'han fet majors sense haver pensat mai a fer-se majors.
Abanderats de tota una generació de bandes, Perro té aquest estil tan propi i recognoscible resultat de batre punk, kraut, rock i tocs tropicals amb el qual expliquen històries tan absurdes com àcides i intel·ligents. Perro han aconseguit elevar al domini públic les seves bromes personals que, admetem-ho, ja són una mica de tots. . ¿Quién no conoce a Valeri Karpin?, ¿No es la reina de inglaterra nuestra abuela? ¿Disco chino o disco vasco?

Instagram

Després de dos EPs (Escar i Mahalo, 2016), i d'un LP (La Jungla 2017). Aloha Bennets tornen a la càrrega amb "Guateque Sagnant" (Hidden Track Rècords 2019). Aquest nou Ep conté dues cançons inèdites, Katana i No Acabará que a més van acompanyades de ¿Qué es esto?, una de les cançons més conegudes i corejades en els directes de la banda.
Aloha Bennets és una banda de Barcelona i voltants que va debutar en els escenaris al març de 2016. Es presenten amb un garage-punk de tocs surferos i lletres fresques i iròniques. Aloha Bennets vol ser el primer dia de vacances, una festa estiuenca o el moment pinyata de la festa d'aniversari. La crítica les descriu com "un esputo rosat abandonat a la porta del pitjor after de la teva ciutat". Una contradicció de tendresa i desvergonyiment xopat en el-fi.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR