SHINOVA + NUNATAK

Salamandra

Suspès
Dissabte 14 de març | 20:30 h

Salamandra
Ant: 17€ - Taq: 20€

A CAUSA DE LES CIRCUMSTÀNCIES REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “SHINOVA + NUNATAK” HA ESTAT SUSPÈS.

La devolució dels diners de l'entrada es farà directament des del sistema de compra i a la mateixa targeta que es va utilitzar per comprar.

Fa només tres anys que SHINOVA era un secret a veus, un d'aquests noms que qualsevol s'enorgulleix de descobrir i mostra als amics en pla trofeu. Així és com solen començar les grans històries, amb petites espurnes que salten i s'acaben propagant per tot arreu. Després de conquistar festivals i sales de concerts de tot el país, i convertir-se en molt més que un secret a veus, ara SHINOVA emprèn la complicada comesa de superar un llistó que en 36 mesos no ha parat de pujar. Ho fan amb “Cartas de navegación” (Warner Music), un cinquè disc amb el qual es confirmen definitivament com una de les bandes espanyoles que millor il·lustra la paraula “commoure” en el diccionari.

Aquest nou treball, que va sortir a la venda el 5 d'octubre (2018, Warner Music) en format CD i vinil, conté 11 cançons en les quals Gabriel de la Rosa es continua confirmant com una de les veus més personals i envolvents del panorama actual. En aquests nous temes ens trobem davant una banda molt més madura, que es despulla de la comoditat i s'obre a l'experimentació a través de composicions que han crescut en empatia, contagi i explosió gràcies a tornades d'aquests que necessites cantar a crits.

Instagram

La banda cartagenera Nunatak publica aquest 25 d'octubre "Nunatak y las flores salvajes" (Warner Music/*DRO), quart disc de la seva prometedora carrera que, a més, suposa un monument a les cançons construïdes acaronant cada detall i a les històries que passen a formar part de la teva vida com a t'arriben a cau d'orella amb tant d'ímpetu i bellesa.

Nunatak y las flores salvajes arriba després de "Nunatak y las luces del bosque" (2014), "Nunatak y el pulso infinito" (2016), i "Nunatak y el tiempo de los valientes" (2018), treballs impecables que bé podrien haver donat títol a una saga literària d'aventures en la qual es conta la història de cinc músics que, amb molta valentia i talent, emprenen un camí en el qual només els acompanyen la sinceritat de les seves lletres, la delicadesa i una capacitat tremenda per a commoure.

En aquest recorregut el quintet ha tornat a aliar-se amb el seu productor de confiança, el murcià Raúl de Lara, per a donar forma a 10 noves cançons que demostren una evolució en actitud i poder. Cadascun d'aquests temes és un clar exemple del major assoliment de Nunatak: Una progressió capaç de viatjar del murmuri intimista a una explosió de melodies vigoroses, acolorides i summament contagioses, d'aquestes que omplen el cor. És el que ocorre des de la primera part de l'àlbum amb composicions infal·libles com “Quiero que arda” o “En tu nombre”.

Instagram