HEARTWORMS + OLSEN TWINZ + SALINA + WALKING LANDS + MEEKY

Espai Zowie

Suspès
Dissabte 14 de març | 19:00 h

Espai Zowie
Ant: 9 € - Taq: 12 €

BeautyFoolRecords

Heartworms

Heartworms és una banda de rock nascuda en la tumultuosa escena Do It Yourself del sud de Califòrnia però separada actualment per l'Oceà Atlàntic.

Indie rock fresc i acompanyat de melodies precises que es quedaran al teu cap. 

Són grans creients de l'ús del poder de la música per a ajuntar a la gent, i tracten de fer això amb cada oportunitat que se'ls dóna sense importar el lloc en què estiguin.

Olsen Twinz

El duet de Saragossa Olsen Twinz establert a Barcelona, sembla que a més de gastar l'asfalt amb els seus skates dels vuitanta, també saben transmetre aquesta energia amb la seva música. Frescor i melodies contagioses fusionades, al més pur estil dels 90, amb un mur de guitarres i riffs que despentinen al més engominat.

Amb un parell de demos i un EP a la seva esquena ja han demostrat que tenen fidels seguidors que els acompanyen allà on van. El seu primer i esperat àlbum està a les portes de sortir per a delectar-nos amb el que millor saben fer. NOISE. 

Salina

Salina sorgeix de les cendres del duo de post hardcore Wann, si bé busca sons amb tints més indie-rock, alguna cosa que reforça amb la incorporació al baix de Carles Generó (L’Hereu Escampa). Ja amb una formació assentada com a trio, el grup comença a donar forma a un so més fresc i melòdic, amb tints de distorsió que es palpa en el seu primer EP 'Time Eventually Kill Us' (2018) i en el seu recent LP anomenat Lava i que presenten aquest 2020.

Walking Lands

Les veus de Clara ((Shortfin) Mako Shark) i Paloma (Glitterhouse) ens fan reflexionar (gairebé) des de l'espai exterior sobre la insignificància de l'ésser i posen en dubte les nostres pors i inquietuds existencials.

A vegades des del spoken word, unes altres des d'un concepte més melòdic, els temes que componen el seu debut ‘We Live and Breathe on the Same Planet’ (2019) ens faran viatjar fins als 90s de The Van Pelt.

Tot això sobre una base de bateria a càrrec d'Ernest (Salina i Lullavy) i unes cordes plenes de nostàlgia per a arribar a l'espai interior de cadascun.

Meeky

Aquest duo de Madrid ha arribat per a quedar-se. Bevent dels sons emo dels noranta i del math rock de la primera dècada d'aquest segle, Meeky ens mostra les seves intencions amb el seu primer i lloat EP ‘Creatures, Rainbows, and You’.

Crits, emocions i sobretot molt talent per a aquest parell de nois que semblen trets d'un túnel del temps per a fer-nos veure que les modes no mouen el món.