TRASHI + DANIEL SABATER

SALAMANDRA

Finalitzat
Dissabte 26 de març | 19:30 h

Salamandra
Ant: 16€ - Taq: 20€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

trashi
La frescor, l'espontaneïtat i les good vibes caracteritzen la música de trashi, la qual està marcada per una intensa energia que comparteixen banda i públic. A la fi de juny estrenaven el seu primer EP titulat "Lo que pasó este verano", el projecte més sòlid i curat d'aquests quatre amics de Múrcia que van passar de tocar en l'institut a omplir sales de concerts a Madrid.
Reconeguts per la premsa com una de les bandes revelació del pop espanyol, en les cançons de Sergio, María, Luz i Luis s'escolta un pop íntim, senzill i cru, que prefereix parlar de les coses quotidianes, enfront de l'híper connexió, el fingiment i el deure de destacar que a vegades semblen imposar les xarxes socials.

daniel sabater
Amb només 21 anys, daniel sabater s'ha convertit en un dels artistes nacionals més importants del que anomenen “la nova onada”. Una generació de joves veus que han aconseguit atrapar a milers d'oïdors que gaudeixen com ningú de les seves creacions. Un èxit que es veu reflectit en els alts nombres de reproduccions que recull cada single que publica, perquè ja atresora una audiència de mig milió d'oïdors mensuals en Spotify.
daniel sabater va aprendre de manera autodidacta a tocar la guitarra als 6 anys i als 15 a produir. Actualment, toca diferents instruments, auto-produeix les seves pròpies cançons i dirigeix els seus videoclips. Estudiant de producció musical i enginyeria de so en la Point Blank Music School de Londres, la seva música intenta combinar el moviment llatí amb el pop més melòdic i orgànic, buscant un so fresc, contagiós i avantguardista.

Dissabte
26
mar
19:30 h
 
Des de
16 €
Finalitzat