SHEGO + BOUNTIES

ESPAI ZOW1E

Finalitzat
Divendres 11 de març | 20:00 h

Espai ZOW1E
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

SHEGO

Shego porta un so brut per a cors nets en “La kiero a morir”. La banda madrilenya aposta pel grunge i sorprenen mostrant el seu costat més romàntic en el seu nou single.
Shego no baixa el llistó. Aquesta cançó és un altre exemple d'això, confirmant-les com la banda femenina més en forma de la present escena rockera-garagera. Ara, fent un gir i sorprenent amb la seva primera cançó d'amor. Sí, sí, com ho llegeixes. Però això, no significa que el grup format per Maite, Raquel, Irene, i Aroa s'hagi estovat. El seu so continua tenint una potència avassalladora. Ara en clau més grunge, demostrant la seva versatilitat.
Després d'un poderós EP en el qual disseccionaven les relacions tòxiques en aquesta ocasió donen la volta a la truita. Perquè Shego són més dures que els claus d'un taüt, però també saben obrir el seu cor. O potser no: “Raquel va venir amb els concordes i el vers primer, en aquest moment sortien moltes cançons amb el recurs d'idealitzar a la noia, al crush més aviat… era tan comú que fins ens feia gràcia, l'escrivim en realitat com una paròdia”, explica Shego. “No obstant això avui s'ha convertit en la nostra favorita, creiem que parla de l'amor i l'obsessió d'una forma potent i que el so narra molt bé totes dues emocions, et porta pels diferents estats i et fa viure'ls en primera persona”, aclareix el grup sobre la naturalesa de la seva primera cançó d'amor.
Aquest afany per l'experimentació ha fet que Shego compti amb María Blaya en la producció. Al principi, buscaven sonar més urbà, però al final, com la mateixa banda reconeix: “Entre totes ens vam adonar que la cançó demanava rock, i rock li hem donat”, argumenta el quartet que aposta per unes guitarres sorolloses en un tema formidable ple de canvis com a intensitat.

BOUNTIES

Bounties són una banda de Terrassa que venen disposats a cremar-ho tot. Amb la màxima actitud punk a l'escenari tocaran himnes urbans com "Cartón de Vino" i "Criminal".

Divendres
11
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat