LOS HERMANOS CUBERO + RAQUEL LÚA

Auditori Barrades

15 €
Dissabte 01 de febrer 20:00 h

Auditori Barrades
Preu: 15€

LOS HERMANOS CUBERO
LOS HERMANOS CUBERO

La idea de barrejar el folklore alcarreño amb el bluegrass genuïnament americà és alguna cosa que possiblement només era al cap de Los Hermanos Cubero. El resultat és atractiu i sorprenent a parts iguals. Els germans alcarreños Quique i Roberto van fusionar amb mestratge les seves influències i els van donar forma a través de les seves dues veus, una guitarra i una mandolina. I tenen molt clar que no necessiten més pel que fa a l'apartat musical.

El fermall d'or el posen les seves lletres punxants i carregades de missatge, camuflades amb molt d'art mitjançant una sàtira que van adoptar del cancioner tradicional d'aquest país i en concret de La Alcarria, la seva terra a l'al fet que recorren sovint a manera de musa.

El seu debut “Cordaineros de la Alcarria” (Autoeditat, 2010) va venir seguit de dues EPs, «A Burrasca Perdida» i «La calle abajo», i de «Flor de Canciones». «Arte y orgullo” (El Segell, 2016), el seu primer llarg, els va consagrar entre públic i crítica i «Quique Dibuja la Tristeza» (El Segell, 2018) va ser considerat un dels discos més importants de 2018.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR