B1N0

THE VOID

Finalitzat
Dissabte 05 de març | 20:30 h

THE VOID
Ant: 10€ - Taq: 12€
Portes: 20:30h
Concert: 21:05h

L'admiració pel compositor, multiinstrumentista, cantant i productor James Blake va ser el detonant de la unió musical entre els catalans Malcus Codolà i Emili Bosch, una trobada que s'ha demostrat fructífer i innovador. I és que, partint dels seus referents, tots dos han anat dibuixant un camí propi fins a generar un so plenament genuí dins de l'escena catalana. El seu projecte b1n0 es fonamenta en l'experimentació electrònica, però té vocació integradora, oberta a altres estils, eines i veus. En la seva música, els sintetitzadors i samplers es combinen amb objectes quotidians que ells converteixen en instruments. Fins al moment, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Núria Graham, Pau Vehí (North State) i Adriano Galante (Seward) han col·laborat ja amb b1n0, contribuint a fer polifòniques les seves creacions.
Per  a  entendre l'escenari on  b1n0  concep i  dóna  vida a les seves cançons haurem de viatjar  a  zones  del nostre cervell on les paraules són colors  i  on  els nostres pensaments s'expandeixen i es contreuen de manera infinita, en espiral, una vegada i una altra. En 2019 van llançar  un primer  disc homònim  (b1no, Foehn Records), amb el qual es van situar de manera immediata en l'epicentre de l'escena electrònica catalana. Ara, el duo format per Emili Bosch i Malcus Codolà, continua el seu llegat amb bi, el seu nou EP.
Durant 2020, b1n0 han estat presentant el seu primer àlbum, de títol homònim, per Catalunya. Ho han fet amb un directe que és una sort de salutació al Tricky que (tan bé) surfeaba sobre les ones dels anys 90, però sotmetent aquest enfocament a mutacions avantguardistes actuals (tant sonores com de les arts visuals). Ara, el duet format per Emili Bosch i Malcus Codolà, continua el seu llegat amb el proper EP bi que va sortir el passat 19 de novembre i compta amb les col·laboracions de Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, Tarta Relena i Marina Herlop.

Dissabte
05
mar
20:30 h
 
Des de
10 €
Finalitzat