LILDAMI & BIGFRIENDS + FLORA

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
dissabte, 2 de març | 19:30 h

Sala Salamandra
Ant: 15€ + gast. Taq: 20€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

LILDAMI & BIGFRIENDS
Amb missatges allunyats de les drogues i el sexisme i amb una intensa trajectòria, Lildami s’ha convertit en el portaveu de la música urbana cantada en català. És l’únic artista de l’escena que ha guanyat el Premi Cerverí a Millor lletra i dues vegades consecutives el Premi Enderrock a Millor artista de hip-hop i de músiques urbanes. Amb dos anys molt prolífics a nivell creatiu, publicant "Viatge en espiral" i la mixtape "Cal Damià", Lildami ha estat capaç de compaginar la seva faceta com a artista de directes, tocant per més d'una vuitantena de llocs, amb la d'organitzador del primer festival internacional de música urbana a Catalunya, els Maleducats, i la de jurat de la primera edició del tan popular talent show de TV3, "Eufòria". Aquest 2023, Lildami publica el seu tercer àlbum, "Dummy", amb el qual es reivindica a ell mateix i a la seva trajectòria.

 

FLORA
Flora és la formació creada per la Mariona Batalla, coneguda per col·laborar al programa “Els Experts” d’iCat, ser presentadora de “Les Gates” d’iCat i formar part del projecte del raper terrassenc Lildami i, el productor musical de moda Scotty DK i el bateria dels Acid Snot, Ury Batalla.
El seu primer disc “Llegenda" té una sonoritat pop en majúscules, i que continuant amb la dinàmica del grup, ofereix una paleta variada d’estils que de vegades és proper al punk-pop guitarrer dels 90, altres més urbà, utilitzant l’autotune com a recurs de producció, i per últim, d’altres amb un so més orgànic i directe. 

 

Dissabte
02
mar
19:30 h
 
Des de
15 €
Finalitzat