LA BIEN QUERIDA + PAPA TOPO + TREZOR

Salamandra

Suspès
Dissabte 14 de novembre | 20:00 h

Salamandra
Ant: 18€ - Taq: 23€

A CAUSA DE LES CIRCUMSTÀNCIES REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “LA BIEN QUERIDA + PAPA TOPO + TREZOR” HA ESTAT SUSPÈS DEFINITIVAMENT. 

La devolució de les entrades es farà directament al sistema de pagament utilitzat. Els usuaris no han de fer res per recuperar els diners de les entrades.

 

A hores d'ara no ens sorprèn que un disc de LA BIEN QUERIDA tingui tan bon acolliment per públic i mitjans. Després de Después de “¿Qué?” i “Me Envenenas”, “Miedo” posa una altra pedra en un disc, “Brujería”, que projecta una ombra ambigua, estranya, que realitza un tractat de l'amor basat en l'esoterisme i la màgia, i en el qual els relats terrorífics van agafant cada vegada més protagonisme. Si ja el vídeo-clip de “Me Envenenas”, signat per Carlos Vermut, era un exercici de cinema de terror en tres minuts, “Miedo” ve a sublimar aquesta idea, posant a més sobre la taula l'esperit mateix de bona part del disc. Aquí el vídeo ve dirigit per Santi Capuz, que ja va dirigir alguns clips de RUSH WEEK, Soleá Morente, THE LAST DETAIL, NEVVER... En ell veiem l'evolució d'una relació: dels moments feliços a la ruptura. I aquí ve el bo. Amb una sincronització impactant amb la pròpia èpica d'un mig temps tremendament intens, aquesta ruptura es planteja com un procés d'exorcisme, de fantasmes, amb infinitat de referències a clàssics del terror, com a ““Pesadilla En Elm Street” o “Posesión Infernal”. Aquest vídeo és una peça clau per a endinsar-se en l'univers que proposa LA BIEN QUERIDA en aquest “Brujería”, i descobrir-ho és un exercici tremendament emocionant.

Instagram

PAPA TOPO arriben des de Mallorca. La història comença amb Adrià fent música de molt jovenet a Binissalem un petit poble de Palma. Però el món s'obre quan als 13 anys, gràcies a un article en una revista, es comença a interessar pel indie-pop. Des de llavors les seves referències musicals han anat evolucionant cap al twee pop i altres gèneres com riot grrrl, punk pop o yé-yé. Des que van penjar les seves primeres cançons a Internet es van convertir de la nit al dia en un dels grups més buscats per Internet i dels quals més es parlava en fòrums i blogs de tota mena, el poder d'Internet va deixar clar fins on es podia arribar i les seves maquetes eren motiu d'adoració. Quan va sortir el seu single de debut, “Oso panda”, va recórrer mig món i no va durar ni una setmana a les botigues. Les 500 còpies es van esgotar com si fos un article de primera necessitat en plena guerra interestel·lar. PAPA TOPO han continuat fabricant melodies hiper-contagioses sense parar, a mig camí entre la urgència d'Helen Love, la immediatesa de la Casa Azul o la senzillesa de Regaliz. PAPA TOPO són Adrià Arbona Orero (teclats i veu principal), Oscar Huerta Plaza (guitarra, carrilló i cors), Julia Fandos (flauta travessera i veu), Sònia Montoya Barberà (baix i cors).

Instagram

Trezor no és ni més ni menys que el nou projecte de la rockera per naturalesa Mürfila. La seva nova proposta és aquesta banda de música electrònica en la qual la catalana està acompanyada de Way (Ultraplayback) i Rob (Mendetz). Tres pesos pesats que procedeixen de l'escena rock i ha estat gairebé natural que entre ells hagi sorgit aquest projecte musical que no només es basa en la música de ball sinó que també reivindica un missatge de llibertat, respecte i tolerància.

Produït per Dj Niño de The Pinkertones) Trezor  ofereix  una experiència musical-visual innovadora incorporant el vídeo-mapping en els seus concerts, un xou continuat sense quasi silencis entre cançó i cançó,  set de dj, syntes, bateria acústica en directe i la potent veu de Murfila al capdavant…. converteixen la pista de ball en una autèntica festa.

Instagram