EDDI CIRCA + IRENEGARRY

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
dissabte, 9 de març | 19:30 h

Sala Salamandra
Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

EDDI CIRCA
Eddi Circa (Madrid, 1996) va començar tocant per les principals CSOAS de Madrid contribuint a la generació d'un vigorós teixit contracultural que inclogués lesbianes, habitants del Reservo, habitants del de La Olla Fútbol Club i habitants dels marges en general. Ha tocat en multitud de sales de l'Estat Espanyol, principalment a Madrid, Bilbao, Donosti i Barcelona, i en centres de cultura contemporània com el Museu Reina Sofia (Madrid), la Tabakalera (Donosti), o el Centre Cultural d'Espanya en Mèxic (Ciutat de Mèxic). En 2020 va editar de manera independent el seu primer EP, "Pasar X El Duty Free". Al març de 2023, va estrenar al costat de raxet1, Cruhda i Ana Venceslá el concert recital “En el bosque un claro” en el Centre de Cultura Contemporània Conde Duque (Madrid), que marca una nova direcció en la seva carrera artística, i que anticipa la publicació del seu disc homònim a la tardor de 2023.
En el bosque un claro i en el clar quatre warras són tres músiques i una artista visual fent un viatge per imatges i poemes de romanços, baralles, amistats i amargors viscudes des de la subjectivitat queer. Setze cançons i reflexions cridades.
“La història del naixement de "EEBUC" és la història d'una llavor que després va ser brot que després va ser vinya que després va ser raïm que després va ser fermento que després va ser el vi que li subjectava la meva amiga filòsofa a la meva amiga mèdica quan ballava en l'antre a set potes, i la meva amiga filòsofa que es diu Belén Rueda Gámez em va dir a mi i a unes quantes més que sentien que María Zambrano havia escrit que el Claro en el Bosque és un centre en el que no sempre és possible entrar. Això significa que l'accés a la Veritat és intermitent. I va venir la cierva metgessa que ja havia deixat de ballar a set potes i va afegir: D'altra banda, una vegada aconseguit el Claro, l'única manera de sortir és travessar. I deien les ciervas que escoltaven:
L a ú n i c a m a n e r a d e s a l i r e s a t r a v e s a r ! !"IRENEGARRY
Irenegarry dóna nom al projecte artístic de la cantant i compositora Irene Garrido, en 2020 va llançar la seva primera cançó “Puto Normand” (1.8M) colant-se en les millors playlist i en les cases del què ara és el seu públic més fidel. Sent a més d'artista una boníssima prescriptora en xarxes, va llançar el seu primer EP “Mandona” (2.2M) en 2022, després del seu segon senzill “La de los amigos” (2.6M), un àudio de whatsapp guitarra i veu que no pot faltar en els seus concerts. L'alacantina afinacada a Madrid està preparant moltes cançons noves per a 2024 i ja va pensant en el seu àlbum debut.


Dissabte
09
mar
19:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat