IVÁN FERREIRO + THE CRAB APPLES

SALA SALAMANDRA

Finalitzat
dissabte, 16 de març | 19:30 h

Sala Salamandra
Ant: 27€ + gast. Taq: 32€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

IVÁN FERREIRO
Iván Ferreiro (Nigrán-Galícia) compositor de música indie rock i pop rock, va anar durant 13 anys de la seva carrera musical líder, cantant i principal compositor del reconegut grup Los Piratas amb el qual van llançar 12 àlbums i una gran estela musical que encara es venera.
Després de separar-se de Los Piratas a finals del 2003, Iván va decidir continuar en el món de la música al costat del seu germà, Amaro Ferreiro, presentant un eclèctic xou Rai Doriva i As Ferreiro.
En 2005 publicaria “Canciones para el tiempo y la distancia”, àlbum que el consagraria com a cantant en solitari i que influenciaria en tot el panorama de la música Pop-rock espanyola del moment. En ell, trobem cançons tan populars com “Turnedo”, habitualment considerada per diferents publicacions especialitzades, com Rolling Stone, com la cançó amb millor acollida del seu autor.
En 2023 ha llançat “Trinchera Pop” disc amb el qual s'ha guanyat el respecte de la crítica i el públic, amb cançons com  “En el Alambre.”


THE CRAB APPLES
The Crab Apples és una banda d'indie pop-rock formada per tres amigues d'un poble proper a Barcelona que van començar a crear i gravar els seus temes quan encara anaven a l'institut i que, al llarg d'una dècada, no ha parat mai.
Treballant juntes, des de l'autogestió i la independència, Carla Gimeno (veu), Laia Alsina (guitarra elèctrica) i Laia Martí (baix) han publicat tres àlbums i diversos EP a través dels quals han experimentat sense complexos amb diferents sonoritats. Amb el pop al centre, han transcorregut pel grunge, l'electrònica i el rock fins a arribar a un so únic entre la llum i la foscor, de vegades sensual, i sempre elegant.
Amb un directe enèrgic i una química que traspassa l'escenari han girat per Espanya, el Regne Unit i Àustria, han telonejat grans bandes com The Beach Boys, Nada Surf, Lola Marsh o Sidonie, i han actuat a festivals estatals com el Vida, el Sonorama Ribera o el Primavera Sound i internacionals com The Great Escape o Focus Wales.
Amb tota aquesta experiència acumulada, The Crab Apples es perfilen com una de les bandes més interessants del panorama musical estatal i, per això, aquest any han estat seleccionades pel prestigiós programa europeu de desenvolupament de talent Keychange i han actuat a Reeperbahn Festival i Waves Vienna on van presentar “Sin Ti”, el primer single del seu pròxim treball.

Dissabte
16
mar
19:30 h
 
Des de
27 €
Finalitzat