CLOSING LETS: DAVID VAN BYLEN + MAADRAASSOO + SALICRUNETTE

ESPAI ZOWIE

Finalitzat
dissabte, 16 de març | 22:59 h

Espai Zowie
Ant: 10€ + gast. Taq: 15€
Portes: 00:00h

Compartir

DAVID VAN BYLEN
Parlem de l'escena indie festivalera nacional, tampoc volem ser pretenciosos. Però dir David Van Bylen i pensar en remixes s'ha convertit en una cosa inevitable. Són tantes i tan efectives les remescles d'aquest prolífic productor i dj, que és rar que un dia qualsevol en una sala o festival indie qualsevol no soni almenys un dels seus remixes, edits o mashups. Per això aquest mallorquí establert a Santander és considerat per molts com el remezclador de referència del indie nacional, arribant-se a dir d'ell que és ni més ni menys que “l'home que va convertir la música indie nacional en música de ball”.


MAADRAASSOO
Maadraassoo s’ha consolidat dins de l’ escena de Barcelona a base de ser un dels Dj´s que millor juga amb el pop i l´ electrònica, convertint de forma única i singular un simple set de Dj en un autèntic festival de sons ballables per a tots els públics. Actualment és Dj resident de la sala Razzmatazz & Jamboree (Barcelona) i posseeix més de vint anys d´ experiència al llarg de diversos clubs, sales i discoteques d´ Espanya amb acurada programació i ferma aposta per la música pop-rock i electrònica de qualitat. Incapaç de deixar-te indiferent davant una sessió seva, posseïdor de grans èxits ó temes desconeguts d’ahir, avui ó demà en les vessants pop, electro, disco, rock, funk i soul.Ha mostrat la seva clase i bon gust a un munt de llocs de Barcelona com: Razzmatazz (Resident Dj), Sala La Paloma, Club Fellini, Fantástico, The Sound, Mond Bar, Mochima Club, Discoteca Karma, Club Apolo, Mond Club, Chikamala Club, BeCool, Isladencanta, Salamandra, City Hall, Sidecar, Tarantos, Hotel Pulitzer....

SALICRUNETTE
Marta Salicrú és des de 2019 la directora de Ràdio Primavera Sound, Premi Ondas 2021. Periodista musical de Barcelona, col·laboradora de la revista Rockdelux des de 2010, entre 2008 i 2019 va coordinar la secció de música de la revista Time Out Barcelona, des de 2014 també com a cap de redacció. Ha coescrito 'Putos himnes generacionals' (Columna, 2015), ‘Macros ocultes. Retrofuturos i universos virtuales en la ciència-ficció a propòsit de TRON’ (Sitges Film Festival, Hermenaute, 2022), i el pròleg de ‘Apol·lo: 75 anys sense parar de ballar’ (Comanegra, 2018). Ha compartit la direcció artística de les produccions de L’Auditori de Barcelona ‘Amor Odi Radioshow’ (2022) i ‘La Mort del Gènere’ (2023). Ha participat com a ponent en Eurosonic Noorderslag (ESNS), Primavera Pro, Mont-real M, MIL (Lisbon International Music Network), BIME Pro, Club de Creatius i Carballo Interplay. Com a docent, s'especialitza en cultura pop i podcasting (ESCAC, Elisava, UOC, International Music Business School). Ha dirigit un club de lectura de llibres sobre música en la llibreria Finestres, i ha aparegut en la llista 50 Best *in Podcasting de la revista Forbes España en 2022 i 2023. Com a DJ ha punxat en esdeveniments de Primavera Sound, Vida Festival, Sala Apolo, Razzmatazz i Carballo Interplay, entre altres.

Dissabte
16
mar
22:59 h
 
Des de
10 €
Finalitzat