JOE CREPÚSCULO + MUEVELOREINA

Jack Daniel's Closing

30.03.19

Salamandra
Ant: 12€ - Taq: 16€

JOE CREPÚSCULO
JOE CREPÚSCULO
MUEVELOREINA
MUEVELOREINA

Joe Crepúsculo ens dóna la benvinguda a una forma molt particular de cantar històries, històries senzilles, en les quals pot parlar sobre pólvora i novillas, amor impossible o fins i tot per fer-nos reflexionar sobre els excessos dels joves que miren cap al futur amb certa preocupació i malenconia.
El seu estil, possiblement desconcertat al principi, es converteix a poc a poc en alguna cosa tremendament additiva. Un estil en el qual les poderoses guitarres acústiques s'agreguen a les bases rítmiques del techno-pop més divertit i avancen amb total naturalitat melòdica. Joe Crepuscle és una revolució permanent.
Celebrant el desè aniversari de la seva carrera, en 2018 ha llançat el seu desè àlbum, una recopilació dels seus grans èxits. Ja himnes per a tots els seus fans.

Instagram

Mueveloreina són Karma Cereza i Joaco J Fox. Porten impulsant un projecte mutant, àcid, polític, esteticista i contagiós des de fa aproximadament un any i, malgrat crear Mueveloreina en les seves estones lliures, s'han guanyat un espai en el panorama.
Aquest duo resident a València, s'ha donat a conèixer a causa dels vídeos de cançons amb sons contagiosos (mestissatges de ritmes llatins i electrònics), amb continguts lírics, punxants i crítics amb els mals de la societat. Són molt eclèctics i per aquest motiu és tan complicat etiquetar-los en un estil, però ells l’han encunyat com a “música electrapical” (electrònica, trap i tropical).

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR