REBE + VATOCHOLO

EL PUMAREJO

Finalitzat
dissabte, 2 de març | 20:30 h

El Pumarejo
Ant: 14€ + gast. Taq: 18€
Portes: 20:30h
Concert: 21:00h

Compartir

REBE
Rebe és una nina extraviada que en estrènyer-la produeix murmuris, crits i acords que mil vegades han sonat en la tradició de la cançó espanyola, aquesta vegada travessats per interferències que semblen colar-se des d'una fira pròxima o un bosc llunyà. Va ser creada, segons ella, després de l'amor i just abans de la passió. Això pot explicar que compti amb balades d'erotisme incomparable. Tanmateix, els secrets dels seus sons i la seva manera d'amuntegar arranjaments sobre l'esquema propi d'una cançó pop fins a deformar-lo fan difícil situar-la en cap gènere. Rebe relata petites llegendes sobre si mateixa, teatrals embolics d'amor que són dolços, amargs, ridículs, ardents i catastròfics, però mai inversemblants perquè qui els protagonitza és ella. En realitat, com a nina és enganyosa, perquè és ella qui juga amb tu una vegada té la teva atenció. Sembla que només estigui mirant-se en el mirall, però està alhora captivant, incomodant, pregant i fent burla a qui la miri mirar-se.


VATOCHOLO
El Vatocholo és un jove cantant, compositor i productor de 23 anys, nascut a Dinamarca, amb arrels mexicanes que actualment està establert a Madrid, havent passat part de la seva infància a Guadalajara, Mèxic.
La seva relació amb la música li ve des de ben petit per sempre tenir una guitarra a prop, ja sigui a casa del seu avi o la seva casa pel seu pare, els qui li van transmetre la seva passió per la música i l'instrument.
El Vato, ha aconseguit desenvolupar un so propi, que es distingeix per la influència del regional mexicà, però portat a altres mons estètics amb una essència molt més de carrer i amb influències d'altres estils musicals com el hip-hop, el rock, el pop , el metall o el soul, que han acompanyat a l'artista des de la seva infància.

Dissabte
02
mar
20:30 h
 
Des de
14 €
Finalitzat