AURORA & THE BETRAYERS + AGORAPHOBIA

29.03.19

Salamandra
Ant: 15€ - Taq: 20€

AURORA & THE BETRAYERS
AURORA & THE BETRAYERS
AGORAPHOBIA
AGORAPHOBIA
AGORAPHOBIA
AGORAPHOBIA

El 2018, Aurora & The Betrayers ha estrenat el seu tercer treball, el més personal fins avui. Un àlbum de vuit cançons originals que demostren la constant evolució de la banda."Tune Out the Noise" ens submergeix en un disc ple de textures rudes i preciosistes, de missatges profunds i d'inconformisme, amb infinitat de referències associades (Jack White, David Bowie, Iggy Pop, The Beatles, Pink Floyd, Talking Heads...) però el resultat és Aurora & The Betrayers.
Fidels a la seva manera de concebre la música, Aurora & The Betrayers ens sorprenen de nou amb el seu estil arriscat, un so més autèntic i una personalitat incontestable. Gravat en Manufactures Sonores Studio i Sietepulgadas Studio (2017-2018 Madrid), han convertit la metamorfosi i cerca sonora en el seu segell personal, generant automàticament gran expectació a cada pas que donen.

Instagram

Agoraphobia torna amb força. Dos anys després des del llançament del seu segon EP, aquesta jove banda d’indie rock presenta “Incoming noise”, el seu primer llarga durada, preparada per fer el gran salt a l'escena internacional. Gravat en els estudis Nakra (A Coruña), i produït per Iago Lorenzo (Furious Monkey House, Amplifier) Agoraphobia perfila un so molt més personal i madur que les situen com a sòlides candidates a fer-se un buit en el panorama musical nacional. Contundència i distorsió són el nexe entre deu temes directes i homogenis fidels al seu principi de narrar històries i crear universos sonors paral·lels que conflueixen en un únic objectiu: fer ballar a la gent. El seu background és el seu millor aval.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR