LOS ZIGARROS + SIDE CHICK

Salamandra

Finalitzat
Divendres 24 de gener | 20:30 h

Salamandra
Ant: 17€ - Taq: 20€

Los Zigarros tornen a la carretera presentant el seu nou disc “Apaga la radio” (Març 2019). El seu tercer disc ha estat gravat en els estudis Riff Raff amb Carlos Raya a la producció, amb qui han treballat en els seus anteriors discos "A todo que sí" (2016) i "Los Zigarros" (2013). 

La banda  recorrerà tota la geografia dins de la seva gira “Apaga la radio Tour”, presentant el seu nou disc, amb un so més evolucionat, però sense perdre l'essència del Rock’N’Roll, així com  la frescor, imatge i actitud que tant, i tan bé, els caracteritza.

Instagram

Side Chick és un trio de glam garage d'alt voltatge que es va conèixer en circumstàncies inusuals: a través d'una aplicació. Side Chick és el projecte paral·lel de Maïa Vidal (artista indie pop de EEUU que s'ha fet un nom en tota Europa), Eduardo Benatar (bateria veneçolà de la banda nominada al Grammy llatí Luz Verde) i Scarlett ( jove cantant de rock còsmic barceloní). El que va començar a principis de 2017 com un joc, ràpidament es va convertir en un projecte en tota regla. Els 3 músics es van unir i van tornar a les seves arrels punk per a crear el seu primer EP, produït per Alberto Pérez en Sol de Sants Studios.

Malgrat els seus diferents antecedents musicals, edats i nacionalitats, la química sonora de Side Chick és innegable. Les vibrants línies de baix, les guitarres brutes i els sintetitzadors agredolços es mouen contra veus les harmonies de les quals es balancegen de sensual a angelical a trastornada, mentre que la bateria produeix un ritme insaciablement ballable. Amb el seu so contagiós i la seva actitud salvatge, Side Chick encarna els brillants anys 80 i els irreverents anys 90.

Instagram