LA HABITACIÓN ROJA + CORA YAKO

Salamandra

Comprar
16 €
Divendres 12 de març | 20:30 h

Salamandra
Ant: 16€ - Taq:20 €

LA HABITACIÓN ROJA
LA HABITACIÓN ROJA
CORA YAKO
CORA YAKO

A CAUSA DE LES ÚLTIMES DECLARACIONS DE LA GENERALITAT REFERENTS A LA PREVENCIÓ DEL COVID-19 PER LES QUALS ES VEU AFECTADA LA NOSTRA ACTIVITAT, EL CONCERT DE “LA HABITACIÓN ROJA + CORA YAKO” HA ESTAT AJORNAT AL DIA 13 DE JUNY.

Les entrades comprades són vàlides pel pròxim concert. Les persones que no poden venir a la nova data, tenen 15 dies (fins al 26 de març) per reclamar la devolució. Mail: comunicados@salamandra.cat

La devolució es farà directament des del sistema de compra i a la mateixa targeta que es va utilitzar per comprar.

“Quiero” és el títol del debut discogràfic de La Habitación Roja amb Intromúsica Rècords i la carta de presentació del que serà el 25 Aniversari de la banda que se celebrarà en 2020 amb una extensa i molt especial gira i algunes sorpreses discogràfiques que anirem anunciant.

Segons el mateix Jorge: “En aquests temps convulsos en els quals estem envoltats de soroll mediàtic, odi i culte desmesurat a la impostura, “Quiero” s'aixeca, en el que serà la celebració del nostre 25 aniversari, com una declaració d'intencions: És una oda a l'amor incondicional i autèntic que suporta el pas del temps i les adversitats, aquest que està per sobre de tots els problemes i contratemps que la vida ens posa per davant. Com La Habitación Roja al llarg de tota la seva carrera, “Quiero” parla dels instants preciosos que la vida ens atorga, petits tresors quotidians dels quals desgraciadament només ens recordem quan els perdem. Quiero, Quiero, Quiero versus odi, odi, odi. Proximitat i quotidianitat enfront de la superficialitat i la grandiloqüència. 25 anys junts vivint per i per a la música.(...)”

Instagram

Cora Yako és una banda establerta a Madrid formada per Pablo (bateria, Madrid), Luis (guitarra i veu, Mallorca), Carlos (guitarra i teclats, Mallorca) i Dani (baix, Madrid).

Fan un estil rock de principis dels 00s (Libertines, Strokes, the Libertines…), amb tints 80s de la mà de sintetitzadors de l'època i algun que una altra picada d'ullet a artistes com Tame Impala o Rex Orange County.

Instagram

Divendres
12
mar
20:30 h
 
Des de
16 €