GÚDAR + PABLO PRISMA Y LAS PIRÁMIDES + J. I. MARTORELL

Espai Zowie

Finalitzat
Dissabte 07 de març | 20:30 h

Espai Zowie
Ant: 9 € - Taq: 12 €

Gúdar ha creat un univers propi a mig camí entre el surrealisme, la nostàlgia, la tristesa i l'amor que ha inspirat a desenes de bandes.
El seu nom, a més, està inevitablement lligat a Hi Jauh USB?, associació per la cultura independent-estudi d'enregistrament-sala de concerts-sala de festes-local d'assaig imprescindible a Barcelona en particular i en tota l'escena *indie pàtria en general.

Pablo Prisma i les Piràmides

Pablo i Javi porten ja 15 anys llargs tocant en diversos grups vinculats a l'underground madrileny, com Smoking Room, Ensaladilla Rusa, Bicicross o Prisma en Llamas. 
En directe fan ús de vells casiotones, caixes de ritmes i teclats amb 30 anys per a emetre cançons de pop estratosfèric i brillant amb lletres lisèrgiques però alhora realistes, altament melòdiques i evocadores de mons somiats entre la vigília i l'endormiscament.

Adobat en mil projectes, Jose Ignacio Martorell porta des del 2007 seguint el seu propi camí, sense perdre mai de vista les melodies i les lletres més personals que hagis escoltat en anys. Li vam conèixer com Jonston i ara deixant enrere el seu pseudònim, anuncia nou projecte sota el seu propi nom.