ESCUELAS PÍAS + GHOST TRANSMISSION + GRUSHENKA + PERAPERTÚ

Espai Zowie

Finalitzat
Dissabte 22 de febrer | 22:30 h

Espai Zowie
Ant: 14 € - Taq: 17 €

Escuelas Pías, duo sevillà format per Cristian (abans en Blacanova) i Davis (exSundae), debutaven amb un àlbum carregat de bones melodies, malenconia, teclats, caixes de ritmes, i misteriosos paisatges ensomiadors, titulat “Nuevas Degeneraciones” on fusionaven de meravella la melenconia de The Cure, les guitarres netes al New Order, i un cert toc casolà i brut que li dóna un punt diferent a la cançó. El seu debut els va col·locar en el punt de mira de la premsa, apareixent en múltiples llistes del millor de l'any. A la fi de 2018 arribava el seu segon àlbum, "Música ligera para un funeral" un pas endavant fora de tot dubte que afermava també el seu vessant en directe.

Instagram

Ghost Transmission, des de València amb amor, van deixar molt clar des dels seus inicis el so amb el qual volien que volien ser identificats. Els ressons de The Jesus and Mary Chain i, sobretot, de The Raveonettes, estaven més que presents en aquest debut, que alhora, sonava fresc i interessant. En el seu segon disc, editat al 2017, tornen a ser ells, a aquestes guitarres brutes i sorolloses, que s'emporten de meravella amb les melodies dolces i innocents. I ho fan igual de bé, o millor, que en el seu primer disc. A més, hi ha alguna novetat que una altra, han afegit nous elements sonors com a sintetitzadors, algun moog, caixes de ritme, o percussions digitals. Han participat en festivals com a Primavera Sound, Ladyfest, Zaragoza Pshyc Fest o Emergenzia. Realment amb els seus directes es compleix la necessitat de portar taps per a veure'ls.

Grushenka són de Barna, i fan un pop ensomiador amb reminiscències psicodèliques i post-punk. Després de publicar 2 LPs amb El Genio Equivocado estan a punt de llançar el que serà el seu tercer treball. El seu directe és contundent, inconformista i amb altes dosis de malenconia pop.

Instagram

Perapertú ve de Madrid amb el seu inclassificable pop, una singular mescla entre Ciutat Jardí, John Foxx i Jorge Ben, entre altres. Acaben de publicar un nou EP, produït per David Rodríguez (Els Beef, L'estrella de David), així que a més de festa estem d'estrena.

Instagram