LA LA LOVE YOU + NIÑA POLACA

SALAMANDRA

Finalitzat
Divendres 04 de març | 19:30 h

Salamandra
Ant: 20€ - Taq: 25€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

LA LA LOVE YOU
La La Love You
han estat, sense cap dubte, amb la seva cançó “El fin del mundo”, un dels grans fenòmens musicals de 2020. Més de 30 milions de reproduccions en Spotify ho avalen.
En 2020 van aconseguir el Premi MTV EMA al Millor Artista Espanyol i també el Disc d'Or, que posteriorment va passar a ser Platí. Els Premis Odèon també va atorgar a la La Love You el premi a l'Artista Revelació en 2021.
Arriben al Lets amb el seu nou àlbum que conté cançons com "La canción del verano" i "El día de Huki Huki" que ja han estat bombes.
La La Love You han inventat un nou gènere musical: el Pop Punk tropical. A la melodia pop, ballable i contagiosa, habitual dels hits de La La Love You, i l'energia de les seves guitarres se li uneixen en aquesta ocasió la veu hipnòtica de Dani i els arranjaments tropicals de Carlos Sadness. Una triple col·laboració per a crear la mescla perfecta, amb la qual cada dia pot ser com unes vacances a Hawaii. Cada dia pot ser  "El día de Huki Huki".
Formats en 2007 i sempre en l'ambient del power-pop, al juny de 2019 es va fer justícia. Les cançons de punk-pop de tornades irresistibles, fresques, directes i optimistes de producció impecable de La La Love You només necessitaven un minut d'exposició massiva –que els mitjans els van negar en els seus començaments- perquè la joventut descobrís a la seva nova banda favorita.

NIÑA POLACA
Niña Polaca
és una banda madrilenya–alacantina formada en 2018 pel cantant i compositor Álvaro Surma (Surma) i el baixista i també compositor Alberto Rojo (Beto) després de conèixer-se en ple cor del barri de Malasaña (Madrid). Ajuntant els coneixements musicals i d'enregistrament de Beto, amb la força vocal i l'inconfusible estil de Surma, donen vida al projecte després d'incorporar a Kobe, un altre compositor i, fet i fet, bateria al grup. Després d'un viatge grupal per carretera a Polònia, decideixen dir-se Niña Polaca. Al setembre, d'aquest mateix any, s'incorpora Sandra (cantant i guitarra de Ginebras), que arriba per a afermar el seu so i donar força a un projecte complet.
Autors de l'himne “Madrid sin ti”, que va ser una de les cançons himne de l'underground durant els primers mesos de la pandèmia, en 2020, i de cançons memorables recollides en "De la línea 10 al Sol", han tret al setembre de 2021 el seu primer LP “Asumiré la muerte de Mufasa”.
El disc ha estat planejat amb la finalitat de contar una història i moltes alhora, l'amor, desamor, cançó protesta, la ironia i l'habilitat per a contar relats en forma de cançó, que el grup ja ha fet el seu senyal d'identitat, inunden cada racó del disc.

Divendres
04
mar
19:30 h
 
Des de
20 €
Finalitzat