EL COLUMPIO ASESINO + VENTURI

SALAMANDRA

Finalitzat
Dissabte 19 de març | 19:30 h

Salamandra
Ant: 20€ - Taq: 25€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

EL COLUMPIO ASESINO
El Columpio Asesino torna després de cinc anys de relatiu silenci. Sorgida a la fi dels anys noranta a Pamplona, és una de les bandes més importants i influents del pop alternatiu nacional; amb gran projecció a Llatinoamèrica, per on giren des de 2004. 
Molts són els estils que cremen en la seva caldera. L'electrònica adquireix cada vegada més protagonisme, sobre unes bases que van del kraut menys ortodox al pop més elegant i somiador.
El Columpio Asesino torna als escenaris de la mà d’Oso Polita/Last Tour, amb un inesperat gir de so: el grup mostra la seva cara més pop, sense perdre la seva essència entre allò bell i allò sinistre.
El imperdible dorado torna per a enlluernar-nos amb uns sons més potents i lluminosos que mai.

VENTURI
Sabeu el que tenen en comú els carrers de Candem Town i Malasaña? El trio Venturi porta l'essència energètica de l’indie britànic, al mateix temps que reivindica les lletres en castellà. 
Sobre l'escenari, tenen la descaradura de Tequila i la musicalitat canalla de Kasabian o els seus admirats The Strokes. Això sí, amb un so propi i molt treballat: la seva obra es caracteritza per ritmes atípics, guitarres explosives i una veu amb molta desimboltura. 
Daniel Durán (veu i baix), Lucas Olazabal i Jonás Batuecas (tots dos guitarra i bateria) editen “Mi estúpida opinión” amb Oso Polita a la fi de 2018. El single homònim s'estrena en exclusiva en Radi 3 i el videoclip aconsegueix el mig milió de visualitzacions.
Des del seu debut, han ofert més d'un centenar d'actuacions. La gira Kamikaze, al costat de Garbayo, els ha portat per sales com a Sidecar (Barcelona), El Sol (Madrid) i La Ribera (Bilbao).
De la seva solvència en directe donen fe els qui els han vist en festivals tan potents com Bilbao BBK Live, FIB o BIME, o en el seu inoblidable bany de multituds en la Plaza del Trigo del Sonorama Ribera.
Al Lets arriben amb el seu segon lliurament, registrat als ordes de Carlos Hernández, i del qual ja s'han començat a escoltar els primers avançaments “Sigo el plan”, “Estamos vivos” i “Darveider”.

Dissabte
19
mar
19:30 h
 
Des de
20 €
Finalitzat