RIGOBERTA BANDINI + JACK DAFONS (DJ)

SALAMANDRA

Finalitzat
Divendres 01 d'abril | 19:30 h

Salamandra
Ant: 25€ - Taq: 30€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

RIGOBERTA BANDINI
Rigoberta Bandini és un nom que no deixa indiferent a ningú. I la seva música, menys encara. 
Rigoberta Bandini és l'àlies darrera el qual s'amaga Paula Ribó quan “escriu, actua o dirigeix espectacles”. Nascuda a Barcelona fa 30 anys, va començar a compondre als 9 influïda per Marisol i els artistes que posaven els seus pares en el cotxe, segons la seva biografia oficial: Jeanette, Mocedades, Serrat, Albert Pla, la Creedence i Roberto Carlos. Més tard li va influir Franco Battiato perquè “no sols crea cançons, sinó que amb el seu univers musical t'inspira i ajuda a connectar amb el misteriós, l'intangible i el místic”. Assegura que la seva intenció és “escriure cançons per a celebrar la vida i trobar un punt de comunió entre tots”, per a “unir-nos en la vulnerabilitat a través de la música”.
Els seus singles no deixen indiferents i ara acaba d'atrevir-se amb Julio Iglesias.
Viatges a París, anècdotes de festivals, records familiars en forma d'olor de tabac, cotxes d'uns altres temps i cançons antigues de Julio. Rigoberta Bandini mira a la seva innocència i rebel·lia adolescent en el seu nou single, titulat com el famós cantant espanyol. Una cançó que retrata sense complexos el pas de nena a dona. En aquest potent tema autobiogràfic, la mateixa Rigoberta Bandini apareix com a alter ego truana i senyora de Paula Ribó.
I, perquè la vida no segueix igual, l'autora de “Perra” s'atreveix a cantar uns versos en francès. Prauves diables a qui no li sedueixi una cosa així. “Julio Iglesias" és una cançó plena de girs i detalls que parteix d'una cuidada producció. La barcelonina incita que no t'oblidis de viure i a gaudir del millor de la teva vida. I no hi ha millor exemple que aquest tema. Amb aquest single, Rigoberta Bandini es confirma com una de les artistes més vibrants i autèntiques del panorama actual. La capacitat vocal i les seves lletres enginyoses i contagioses són la seva marca personal i la seva fórmula per a crear himnes incontestables que s'emmarquen entre el pop i l'electrònica.

JACK DAFONS
Deejay open format, actual resident als clubs de Zoco de Salamandra i a les sessions d'El Dirty i Mandanga de Razzmatazz. Adicte a l'eufòria del públic, els  braços amunt són el que Jack busca.
Jack Dafons és un dels alias d'Alfons Hernández, deejay en la nit catalana desde 2014. Les seves sessions sempre han format part del perfil format obert, que recorre diferents èpoques i gèneres musicals. Amant de la música pop, recorre el mainstream i l'underground buscant els temes amb els que cantar plegats i transmetre l'emoció a la pista de ball sense complexos. 

Divendres
01
abr
19:30 h
 
Des de
25 €
Finalitzat