RIGOBERTA BANDINI + TLTXT

SALAMANDRA

Comprar
25 €
Divendres 01 d'abril | 19:30 h

Salamandra
Ant: 25€ - Taq: 30€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

RIGOBERTA BANDINI
Rigoberta Bandini és un nom que no deixa indiferent a ningú. I la seva música, menys encara. 
Rigoberta Bandini és l'àlies darrera el qual s'amaga Paula Ribó quan “escriu, actua o dirigeix espectacles”. Nascuda a Barcelona fa 30 anys, va començar a compondre als 9 influïda per Marisol i els artistes que posaven els seus pares en el cotxe, segons la seva biografia oficial: Jeanette, Mocedades, Serrat, Albert Pla, la Creedence i Roberto Carlos. Més tard li va influir Franco Battiato perquè “no sols crea cançons, sinó que amb el seu univers musical t'inspira i ajuda a connectar amb el misteriós, l'intangible i el místic”. Assegura que la seva intenció és “escriure cançons per a celebrar la vida i trobar un punt de comunió entre tots”, per a “unir-nos en la vulnerabilitat a través de la música”.
Els seus singles no deixen indiferents i ara acaba d'atrevir-se amb Julio Iglesias.
Viatges a París, anècdotes de festivals, records familiars en forma d'olor de tabac, cotxes d'uns altres temps i cançons antigues de Julio. Rigoberta Bandini mira a la seva innocència i rebel·lia adolescent en el seu nou single, titulat com el famós cantant espanyol. Una cançó que retrata sense complexos el pas de nena a dona. En aquest potent tema autobiogràfic, la mateixa Rigoberta Bandini apareix com a alter ego truana i senyora de Paula Ribó.
I, perquè la vida no segueix igual, l'autora de “Perra” s'atreveix a cantar uns versos en francès. Prauves diables a qui no li sedueixi una cosa així. “Julio Iglesias" és una cançó plena de girs i detalls que parteix d'una cuidada producció. La barcelonina incita que no t'oblidis de viure i a gaudir del millor de la teva vida. I no hi ha millor exemple que aquest tema. Amb aquest single, Rigoberta Bandini es confirma com una de les artistes més vibrants i autèntiques del panorama actual. La capacitat vocal i les seves lletres enginyoses i contagioses són la seva marca personal i la seva fórmula per a crear himnes incontestables que s'emmarquen entre el pop i l'electrònica.

TLTXT
Des de Barcelona, Pau Calero, Natán Arbó, Nil Bribian i Adrià Bravo omplen l'espai i el buit amb la seva proposta de pop psicodèlic actual. La banda vol transmetre la seva pròpia visió del pop psicodèlic portant-lo al seu terreny amb elements de la música d'aquesta dècada. Així, en la seva música, no trobaràs pop psicodèlic a l'ús, trobaràs un nou món amb una paleta sonora molt definida: tot un univers de colors, sintetitzadors, fuzz, baixos melòdics, autotune...
TLTXT tenen nou EP titulat "Turno de noche". Format per 4 temes, suposa un pas endavant en el so de la banda: sobrietat i elegància en temes com "El ala de la alondra" i sons que s'acosten clarament al pop com en "Tú y yo", el certifiquen.

Divendres
01
abr
19:30 h
 
Des de
25 €