JIMENA AMARILLO + MAIO

EL PUMAREJO

Finalitzat
Dissabte 12 de març | 19:30 h

El Pumarejo
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 19:30h
Concert: 20:15h

JIMENA AMARILLO

En l'actual paradigma de postureo màxim, l'extraordinària senzillesa de Jimena Amarillo resulta tan diferent a altres propostes que es pot entendre la gran resposta que han generat els singles que ha publicat en els últims mesos. Romanticisme sense embuts i directe al cor. Com ella mateixa defineix, pop moñas sense complexos.
Jimena Amarillo destaca en l'escena del nou pop espanyol fet per debutants joves, autosuficients i espontanis que barregen influències i gèneres amb naturalitat. La clau del seu èxit és la sinceritat, la forma tan empàtica de comptar les seves alegries, penes i enamoraments i el fàcil que resulta identificar-se amb les seves experiències.
Les cançons incloses en “Cómo decirte, mi amor” conten una història amb principi i fi i tenen molt d'autobiogràfiques. En ell han col·laborat el músic, productor i fotògraf valencià Pau Roca, Marc Greenwood, Manu Belize, Alex Ferrer (col·laborador de Morad, Shego, Marc Seguí i Sebastián Cortés entre molts d’altres) i Chris Carmichael, responsable dels arranjaments de corda en discos com “Peak Now” de Taylor Swift, “1972” i “Nashville” de Josh Rouse entre d’altres.

MAIO

MAIO debuta en solitari amb “Des dels marges”, després d’una dècada caminant de la mà amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas a Akelarre. Ara, inicia una nova etapa amb aquest primer àlbum, íntim i personal, producte d’un gran treball de desconstrucció i reconstrucció personal. Posant la motivació com a fita i la cura i la tendresa com a visats imprescindibles. Tota una declaració d’intencions que traspassarà fronteres i inundarà els escenaris pels quals passarà en els propers mesos.

Dissabte
12
mar
19:30 h
 
Des de
12 €
Finalitzat