AXOLOTES MEXICANOS + SECUNDARIA

ESPAI ZOW1E

Finalitzat
Dissabte 12 de març | 20:00 h

Espai ZOW1E
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

AXOLOTES MEXICANOS

Si hi ha un grup en l'actualitat que pugui ser símbol viu de la insultant i impertinent rebel·lia que viu adossada a la joventut més irreverent, aquests sens dubte són Axolotes Mexicanos. Van del punk trastornat al pop electrònic més maquetero i juganer amb energia i molta solidesa.
El primer amor, la primera ruptura, els botellades al parc, la cultura pop, el manga japonès i el desconcert de deixar de ser un adolescent d'institut i començar a tenir problemes de la vida adulta, donen forma a l'univers d’Axolotes Mexicanos.
Amb dos àlbums i un altre parell d’EPs publicats en Elefant Records, Axolotes Mexicanos són el cap visible del renéixer del indie pop a Espanya. El seu estil pot qualificar-se com a Pop frenètic o Punk de cotó de sucre barrejat amb una forma molt personal d'assumir el directe i la posada en escena i un humor àcid i desvergonyit en les lletres. Axolotes Mexicanos són un fenomen únic en l'escena nacional i la nau d'abastament de molts altres projectes com Carolina Durante, Confeti de Odio, No Fucks o Stephen Please.

SECUNDARIA

Les tornades enganxoses, una veu màgica i un embolcall molt gen z són la recepta preferida de Secundaria. En el seu EP debut "Sobre lo nuestro (...)" es mouen còmodament entre l'indie pop de guitarres i el dreampop, i hi demostren que ballar plorant és el millor remei per un cor trencat.

Dissabte
12
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat