KOKOSHCA + PARARRAYOS

EL PUMAREJO

Finalitzat
Dissabte 05 de març | 20:00 h

El Pumarejo
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

KOKOSHCA

Tres anys després d'haver publicat "El Mal" (Sonido Muchacho, 2018), Kokoshca torna a l'actualitat amb el seu sisè treball. S'ha pres el seu temps per a preparar un treball incontestable, centrat en la seva ben coneguda faceta de creadors.
Aquest treball homònim, "Kokoshca", és una esplèndida col·lecció de deu cançons que més podria semblar un “grans èxits” que un àlbum de material inèdit. Resulta complicat destacar alguna peça, però el seu single “ÀSIA (Cançó per a Iñaki Ochoa de Olza)” (dedicat a la memòria del muntanyenc navarrès mort en l’Annapurna), ha estat seleccionat per la Cadena Ser com la tercera millor cançó de l'any i “Tornant a la Ciutat” és la tercera millor cançó per a la revista Rockdeluxe. En definitiva, un treball rotund, accessible, inspirat, rodó, vital, contagiós...

PARARRAYOS

Pararrayos publica el 2022 el seu EP “Electricidad”. Després de dos EPs tan addictius com a necessàris, ser finalistes al Bala Perduda, participar en el Microclima Sound i un munt de concerts, o estar actualment seleccionats per a la primera incubadora de talent musical CCCCMusicLab, Laura, Dani, Nat i Gonzalo es van plantar al maig de 2021 en una masia de el Penedès per (gairebé) estrenar el nou estudi de Marco Morgione. La nòmina d'artistes que havien passat per l'anterior seu de Micromaltese anava des de Damo Suzuki a El Guincho, passant per Dorian, Les Ruïnes ... o també Pararrayos en els seus dos treballs anteriors: “Personas o Fantasmas” (2018) i “Rombos o Diamantes” (2019). I en aquest tercer lliurament, les dicotomies es converteixen en simple i poderosa “Electricitat”, un homenatge al rètol de la penúltima botiga de parallamps a Barcelona. I de les 4 cançons passen a la mitja dotzena. Una d'elles, “Corazonada”, va ser el primer avanç d'aquest nou EP.

Dissabte
05
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat