DIAMANTE NEGRO + BIANCA STECK

EL PUMAREJO

Finalitzat
Dissabte 19 de març | 20:00 h

El Pumarejo
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

DIAMANTE NEGRO

Després dels EPs “Mercurio Retrógrado” (2019) i “Cortes” (2020), per fi podem escoltar amb les nostres oïdes i palpar amb les nostres mans el seu primer àlbum: “Deseo Querer”.
Catorze temes auto-produïts (portant una vegada més la marca Diamante Negro al màxim exponent), més una quinzena cançó exclusiva per a la versió en vinil.
“Quan se'ns va ocórrer el títol de “Deseo Querer” anava a ser per a la cançó que obre el disc. Llavors vam pensar que tenia sentit per a resumir el que als nostres ulls no és més que el retrat generacional d'un ser temut i imaginari, un ésser que no sent, però voldria; insatisfet i convençut, sap que l'única cosa que li espera és el desassossec dels famolencs. Mai vaig pensar que arribaria a utilitzar aquest concepte per a explicar-me. Avui tampoc vaig arribar a fer-lo perquè ho vaig contenir, vaig escopir “quiero querer” quan hauria d'haver vomitat “deseo querer”. Pel que sembla, aquest personatge no era tan imaginari, però sí bastant temut. En aquestes cançons, generalment curtes, no hi ha respostes ni afirmacions categòriques. Tampoc suggeriments sobre com un ha d'afrontar l'amor. Només preguntes”.

BIANCA STECK

A “Site for my Mind” és el segon recopilatori de Bianca Steck que es publicarà a principis de 2022. Aquesta jove música, compositora, cantant i arquitecta, nascuda a Barcelona, de nacionalitat britànica, amb arrels angleses i alemanyes, va publicar un primer treball “Voices & Noises” en el qual recollia 4 cançons de caràcter intimista escrites durant la seva estada de dos anys a Escandinàvia.
Aquest segon treball es tracta d'un conjunt de cançons escrites ja a Barcelona, però que guarden encara les sensacions de l'experiència i reflexions acumulades en la seva estada a Escandinàvia. Cada cançó pertany a diferents moments i sensacions d'aquest retorn, entès també com una pausa i interval de la seva vida per a replantejar-se qüestions relacionades amb l'espai i temps. Les cançons conten la història d'una inquietud i pulsió interior, la cerca d'un equilibri, d'un sistema d'idees que reflecteixen un canvi en la seva vida. Amb un so potser més sofisticat, però mai gratuït, sempre a la trobada d'un sentit d'allò que les cançons volen expressar.

Dissabte
19
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat