KORA + BERNARDA

ESPAI ZOW1E

Finalitzat
Divendres 18 de març | 20:00 h

Espai ZOW1E
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

KORA

Parlar de Kora és fer-ho d'una de les joies més impredictibles i difícils de catalogar del nou so alternatiu. L'artista catalana continua construint un llenguatge revulsiu per al nostre pop i incorporant al mateix temps els descobriments formals que va realitzant des del seu estudi casolà. Ella controla tot el procés creatiu: compon, arregla, toca, canta, grava, mescla, produeix i masteritza.
A principis de 2021, va confirmar el seu caràcter d'artista revelació –només té 19 anys– amb el primer lliurament de "Renacer", en la qual trobem cançons inapel·lables com "Marte" i "La Luna". Mentrestant, el seu himne "Paciencia" ha continuat calant entre audiències cada vegada més diverses i nombroses, incloses les de Llatinoamèrica, i ja acumula més de tres milions de reproduccions en Spotify. "NEQP" és el nou avanç de "Renacer", aquest primer àlbum que Kora ha dividit en dos lliuraments i la segona part dels quals es va publicar a la fi de l'estiu passat. Un himne electrònic de formes uptempo que ens trasllada a un context fosc amb subtilesa.
Amb un registre tan prop del jazz com de la bossa nova, el blues, l'electrònica i el pop més brillant, Kora ha aconseguit articular un discurs absolutament propi, amb un marc de referències tan atípic com completament necessari per a entendre noves narratives per a la música pop contemporània.

BERNARDA

Bernarda és Bernat Cuyàs Vilà artista multidisciplinari nascut a Barcelona que desenvolupa les seves cançons i vídeos per gust i necessitat. Havent estat en l'escena musical durant diversos anys, aquest 2021 Bernat ha decidit començar el seu projecte en solitari on pretén mostrar amb total honestedat, els seus gustos, influències i tendències que li defineixen a través de les seves cançons i l'imaginari estètic dels seus vídeos. Combinant català i castellà el seu “pop melancolia” es defineix per cançons senzilles i tranquil·les sobre amor, inseguretat i perduda, on els seus estudis de jazz cada vegada influeixen amb major intensitat l'aura del seu so.

Divendres
18
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat