CHAQUETA DE CHÁNDAL + FOTOS DE LA NOVIA

EL PUMAREJO

Finalitzat
Divendres 25 de març | 20:00 h

El Pumarejo
Ant: 12€ - Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

CHAQUETA DE CHÁNDAL

Torna Chaqueta de Chándal en 2022 amb nou àlbum, el segon, l'esperat. Un gran salt respecte al seu ja sorprenent debut. I amb un títol apte per a penjar pancartes en balcons i estadis: "Futuro, tu antes molabas".
Primer de tot, un avís. Encara que aquest disc té cançons més pop, colors més càlids, melodies més amables... Encara que el seu embolcall musical és més lluminós, eclèctic i brillant... Aquest disc vol donar mal rotllo. Vol donar mal rotllo i el dona. Aquest disc es preocupa per l'individualisme exacerbat d'avui, per la nova dictadura dels sentiments, pel jo com un objecte de consum més, per la hiperventilació en les xarxes socials, per la perillosa addicció a la discòrdia, per l'anihilació de la cosa comuna darrere de la cosa diversa... A més d'algun problema ja crònic com el vodevil polític o la xacra eclesiàstica.
Què de la pandèmia sortiríem més fortes, amb empaties reforçades i amb horts urbans per tota la geografia? Doncs com que no. Per a començar, a la pandèmia li queden unes quantes piles que gastar encara... En resum: aquell futur que molaba, el de les riqueses redistribuïdes i els monopatins voladors, és ja un mer ensomni. Pura nostàlgia. Chaqueta de Chándal estan enfadades, però canalitzen l'empipament a la seva manera: amb sorna, amb la ironia com a salconduit, potser com a protecció. Entre acudit i acudit diuen el que pensen i pensen el que diuen, i aquesta honestedat és d'agrair. No han vingut a salvar el món, ni a agitar consciències més del que cal; el seu objectiu continua sent fer ballar, cantar fort i compartir la profunda queixa de la manera més horitzontal possible: rient-nos una mica.

Divendres
25
mar
20:00 h
 
Des de
12 €
Finalitzat