LOS INVADERS + TREZOR + DAVID KANO DJ (CYCLE)

ESPAI ZOW1E

Finalitzat
Divendres 01 d'abril | 23:30 h

Espai ZOW1E
Ant: 15€ - Taq: 18€
Inclou consumició
Portes: 23:30h
TREZOR: 00:00h
INAVADERS: 01:30h
DJ KANO: 03:00h

CLOSING PARTY

LOS INVADERS

Los Invaders és una banda nascuda en el 2015 i procedent dels suburbis de Saturn, establerta a València, perquè es van enamorar de l'incessant sol Mediterrani. Amb molta energia, es mouen entre el rock més underground amb vibrants despuntis electrònics. El que a ells els agrada denominar com a “rock del futur” o “rock espacial”.

TREZOR

Mür i Way són Trezor, un duo de música electrònica (live) que provenen de diferents bandes icòniques de l'escena barcelonina (Mürfila - Ultraplayback). Han unit forces per a crear aquest nou projecte musical, que no sols es basa en la música de ball, sinó que també reivindica un missatge de llibertat. Lluitem amb la música com a altaveu per a declarar la guerra a l'homofòbia, a la transfòbia, al racisme, al sexisme… Creiem en la diversitat, la inclusió i la tolerància.
La banda mescla electrònica - rock i ofereix una experiència musical-visual innovadora: una posada en escena semi-teatral, un xou continuat sense tot just silencis entre cançó i cançó, com un set de DJ però amb la força de la veu, els syntes una bateria acústica en directe, convertint la pista de ball en una autèntica festa.

DAVID KANO DJ (CYCLE)

Amb David Kano estem davant un dels exponents més actius del panorama electrònic-rock nacional. Compositor, productor, promotor, DJ ... en definitiva i com a ell li agrada definir-se, un autèntic agitador musical. Creador de dues bandes referents en l'underground nacional com Cycle o Kracovia, té la capacitat per a convertir en or tot el que toca. Tot un personatge que destaca per la seva gran erudició electrònica i la seva hiperactivitat. Un rebel sense pausa, que porta punxant des dels 15 anys. A més, en la seva faceta com a productor, el seu característic i peculiar so és reconegut en infinitat de treballs per a grups i artistes de tota índole, des de Rinoçerose fins a Viva Suecia, Lori Meyers, Dorian, El Columpio Asesino o Fangoria entre d’altres.

Divendres
01
abr
23:30 h
 
Des de
15 €
Finalitzat