JAVIERA MENA + EGOSEX

Salamandra

Finalitzat
Divendres 14 de febrer | 21:00 h

Salamandra
Ant: 16€ - Taq: 20€

Des de la seva primera publicació "Esquemas juveniles" en 2006, Javiera Mena va irrompre en l'escena cridant l'atenció dels oients àvids de noves propostes musicals. Revolucionària i transgressora en el so i a oferir una nova estètica, la cantant, compositora i productora ha continuat amb una consolidada carrera sense límits espaciotemporals. Des del seu debut, ha sumat quatre àlbums entesos per la premsa i pels melòmans com a joies imprescindibles de electro pop, i també ha sumat premis i nominacions internacionals, entre els quals destaca la nominació a un Grammy Llatí amb "Otra Era".

En 2017 torna amb els single "Dentro de Ti" i "Intuición", un dueto amb el cantant colombià de Bomba Estereo Li Saumet i poc després publica el seu últim disc "Espejo" (2018), que l'ha portat a Llatinoamèrica passant per festivals de tanta rellevància com Coachella o Primavera Sound.

Instagram

La paraula Egosex es refereix al coneixement seductor del nostre sentit més primitiu d’un jo, l’art d’estar en contacte amb l’animal diví que sou i saber amb exactitud quines són les vostres intencions. Format pel vocalista Wekaforé, el guitarrista Hug i el percussionista Lluís.

La banda de Barcelona classifica la seva música com a Trance Jungle Blues. Barrejant sons primitius i arranjaments futuristes per explorar temes d’espiritualitat, temes d’amor moderns i política.

Guanyadors al 2019 de L’Hospisona i el Bala Perduda, programats a festivals com el Vida i el PS, Egosex és una de les bandes més interessants de Barcelona

Instagram