JAVIERA MENA + EGOSEX

Salamandra

Finalitzat
Divendres 14 de febrer | 21:00 h

Salamandra
Ant: 16€ - Taq: 20€

JAVIERA MENA
JAVIERA MENA
EGOSEX
EGOSEX

Des de la seva primera publicació "Esquemas juveniles" en 2006, Javiera Mena va irrompre en l'escena cridant l'atenció dels oients àvids de noves propostes musicals. Revolucionària i transgressora en el so i a oferir una nova estètica, la cantant, compositora i productora ha continuat amb una consolidada carrera sense límits espaciotemporals. Des del seu debut, ha sumat quatre àlbums entesos per la premsa i pels melòmans com a joies imprescindibles de electro pop, i també ha sumat premis i nominacions internacionals, entre els quals destaca la nominació a un Grammy Llatí amb "Otra Era".

En 2017 torna amb els single "Dentro de Ti" i "Intuición", un dueto amb el cantant colombià de Bomba Estereo Li Saumet i poc després publica el seu últim disc "Espejo" (2018), que l'ha portat a Llatinoamèrica passant per festivals de tanta rellevància com Coachella o Primavera Sound.

Instagram

La paraula Egosex es refereix al coneixement seductor del nostre sentit més primitiu d’un jo, l’art d’estar en contacte amb l’animal diví que sou i saber amb exactitud quines són les vostres intencions. Format pel vocalista Wekaforé, el guitarrista Hug i el percussionista Lluís.

La banda de Barcelona classifica la seva música com a Trance Jungle Blues. Barrejant sons primitius i arranjaments futuristes per explorar temes d’espiritualitat, temes d’amor moderns i política.

Guanyadors al 2019 de L’Hospisona i el Bala Perduda, programats a festivals com el Vida i el PS, Egosex és una de les bandes més interessants de Barcelona

Instagram