LA CASA AZUL + CARIÑO

25.01.19

Ant: 18€ - Taq: 23€
Salamandra

LA CASA AZUL
LA CASA AZUL
CARIÑO
CARIÑO

Guilli Milkyway, el nom darrere de La Casa Azul, és sens dubte l'artista efervescent que ha aconseguit derrocar les barreres d’allò més comercial, per portar a totes les oïdes el bubblegum, el sunshine-pop, l’europop i tots aquests estils que giren al voltant de les melodies més belles i els arranjaments perfectes.

No hi ha comparació possible, la seva identitat és pròpia i inconfusible: Guilli Milkyway ha traspassat fronteres entre estils (com per exemple aquell “Yo También” d'accent rumbero que li va servir per guanyar el Goya a la millor cançó), i al llarg dels seus discos d'estudi ha signat cançons tan rodones, addictives i irresistibles com “Podría Ser peor”, “La Revolución Sexual”, “El Momento” "Los Chicos Hoy Saltarán A La Pista" o “Nunca Nadie Pudo Volar”. Amb la pista de ball com a objectiu, però sense oblidar les emocions a flor de pell, i la fantasia musical com a motivació, La Casa Azul ha superat el circuit independent per convertir-se al capdavant de cartell dels festivals més importants, ser número 1 de les llistes de vendes i estar en la boca dels afeccionats a la música.

Instagram

Paola Rivero toca la guitarra, Alicia Ros el baix i canta i María Talaverano toca els teclats i canta. Elles tres, amb una caixa de ritmes, unes lletres lluminoses, l'ajuda del seu amic Martín Spangle i una mica de màgia van gravar les seves dues primeres cançons, “Canción Pop de Amor” i “Momento Inadecuado”, el març de 2018. I així va començar la bogeria pop. Acaben de publicar el seu primer Minialbum “Movidas” i en un temps rècord, Cariño han aconseguit estar en boca de tothom.

La Casa Azul, La Bien Querida, Mujeres, Perro, Juniper Moon, Papa Topo, Joe Crepúsculo, La Plata, Autoescuela, Sierra, Peaches, Nancy Sinatra, Tronco… són algunes de les seves confessades obsessions, tot això barrejat en la coctelera de Cariño dóna com a resultat un punk-pop explosiu amb melodies contagioses, pinzellades Surf i unes lletres altament contagioses.

Instagram

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR