mori + HOLOGRAMMA

THE GARAGE

Finalitzat
dissabte, 18 de març | 20:00 h

The Garage
Ant: 12€ + desp  Taq: 15€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

mori

La música de mori entra dins del que anomenem bedroom pop o dreampop. El cantant va aconseguir fama després d'haver col·laborat amb Natalia Lacunza en la cançó "Llueve" (publicada en el EP "ep 2") i ha publicat fins ara 7 senzills pel seu compte. En la seva pàgina de Spotify, mori resumeix la seva activitat amb un simple però convincent "faig música des de la meva habitació".

HOLOGRAMMA

És el camí a seguir per al nou pop alternatiu. Una banda inclassificable i sense pretensions, cançons sensuals però ballables, melodies plenes de llum i fraternitat amb riffs foscos i autodestructius, semblar una clàssica banda *indie a vegades i acostar-se a les tendències urbanes en unes altres, tot un joc d'equilibris que els permet treure un gran ventall de cançons de pop rodones.
Aquest passat estiu van publicar “La Última Revelación Que Diste Fue La Despedida”, el seu primer EP. Una carta de presentació amb cinc corts que funcionen per si sols, cinc mons diferents, des del bedroom synth-pop fins al french touch passant per balades íntimes, sempre amb un so impecable.

Dissabte
18
mar
20:00 h
 
Des de
13.52 €
Finalitzat