TOUNDRA + BONES OF MINERVA

SALAMANDRA

Finalitzat
dissabte, 18 de març | 19:30 h

Salamandra
Ant: 15€ + desp  Taq: 18€
Portes: 19:30h
Concert: 20:00h

Compartir

TOUNDRA

Els madrilenys Toundra van començar el seu viatge en 2007. El seu so combina riffs poderosos, belles melodies i atmosferes intricades, tot això abrigallat en espaioses cançons plenes d'electricitat que emfatitzen la incandescent flama del directe del grup, i que els va portar ràpidament a convertir-se en un de les bandes instrumentals més aplaudides d'Europa. En un temps rècord, van publicar tres discos de manera independent, van girar per diversos països, van participar en alguns dels festivals més rellevants del continent, incloent-hi Primavera Sound i el FIB, i fins i tot van cridar l'atenció del segell alemany Century Media, amb el qual van signar contracte en 2014. El seu quart treball, ‘IV’ (2015), va aconseguir un històric #2 en les llistes oficials de vendes i els va portar a girar incansablement, realitzant més de 150 concerts en 18 països. En 2020 es va posar en marxa el nou projecte de Toundra, “Das Cabinet donis Dr. Caligari”, una banda sonora per al clàssic de cinema de l'expressionisme alemany que a més celebrava el seu centenari.
“Hex” és el seu llorejat últim treball, va veure la llum el 14 de gener de 2022 arribant a un merescut #1 de vendes en la llista de vinils més venuts i #4 en les llistes globals.

BONES OF MINERVA

A lloms d'una bèstia que galopa entre el caos i l'harmonia. Veus oníriques i esquinçadores es barregen amb riffs viscerals i ritmes pesats per a compondre el ritual que és Bones of Minerva, grup de la Serra de Madrid. En 2017, editen el seu primer disc “Blue Mountains”. Després d'esgotar totes les còpies i sota els segells La Rossa Produccions i Nooirax, arriba una reedició deluxe en CD i vinil que inclou dues cançons noves: “Privilege” i “Vehemence”. Blue Mountains els porta a forjar el seu lloc en l'escena nacional, trepitjant els escenaris del Resurrection Festival, Download Madrid o el Kanekas Fest, i també al Regne Unit i Suècia. 2020 suposa una oportunitat per a centrar-se al complet en la composició del seu segon treball, a més d'editar un homenatge a “Map of the Problematique” - un tema de la banda britànica MUSE - per a donar a conèixer, a manera de resum, el gran parèntesi en el qual ens submergim. En 2021, fan el seu primer concert en dos anys en el (Parèntesi) per AMFest (Barcelona), compartint escenari amb Toundra i Bala, entre altres. Al maig de 2022, editen amb Aloud Music i La Rossa Produccions, “Swamp”, un EP de 7 ” que marca nova etapa després d'un lustre de creixement, que es reafirma amb “EMBERS”, el seu segon disc de llarga durada que s'edita al setembre de 2022.

Dissabte
18
mar
19:30 h
 
Des de
16.64 €
Finalitzat