MARTA MOVIDAS + MICROHOMES

THE GARAGE

Finalitzat
dissabte, 11 de març | 20:00 h

The Garage
Ant: 8€ + desp  Taq: 12€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

MARTA MOVIDAS

Diuen que no hi ha segones oportunitats per a primeres impressions, però Marta Movidas va per lliure. Així, després del seu LP debut “Os Castigaré” (2021), amb el qual es va guanyar tant a públic com a crítica a parts iguals, Marta España torna a envestir amb un nou single.
“La flor de loto florece dos veces”, avançament del seu segon àlbum -que serà editat per Sonido Muchacho-, ens torna a recordar qui és ella: compositora superba, lletrista de ploma esmolada i intèrpret majestuosa. 2023 ve fort.
Marta Movidas és el pseudònim de Marta España, que converteix cadascuna de les seves cançons en un element ultrapop, gràcies a un so que oneja entre l’electropop fins a la música popular, passant pel j-pop o el rock. Abans d'iniciar el seu projecte en solitari (al març de 2020), Marta Movidas ha tingut tot tipus d'experiències musicals: és arpista de formació, ha format part de diferents bandes i, a més, és doctora en Musicologia, amb una exhaustiva recerca sobre el trap a Espanya. I, per descomptat, és fan: de: Tricot, Shishamoo Blackpincky per descomptat, de grans icones com Julieta Venegas i Mort Garson i el seu projecte “Plantasía”.
Amb aquest bagatge, no és d'estranyar que el seu primer disc, sigui una autèntica explosió de melodies i sons adictius i unes lletres a estones dolces i a estones àcides, que recorden als moments més inspirats de lletristes com Guille Milkyway. Des de la reinvenció de la cançó infantil en la inicial “Por favor no difundas las fotos íntimas que te mando solo a ti” fins a la sintonia animi de “Nani Mo Iranai!!”, passen pels temes de Marta infinitat de teclats, sintetitzadors que s'entrecreuen, guitarres esmolades i, per a sorpresa de tots aquells que van dir que a l’indie ningú cantava bé, una veu dolça i poderosa que clava cada síl·laba.

MICROHOMES

Microhomes és un grup barceloní d’indie rock en català nascut l’any 2017 i format per Ignasi Cuadern (veu principal i guitarra), Joan Queralt (veus i bateria) i Oriol Roigé (veus, baix i sintetitzadors). Els primers anys de la banda culminen amb la gravació del seu primer EP “Un Principi i Un Final” (autoeditat, 2020) i el seu primer àlbum d’estudi, “La Menor Idea” (autoeditat, 2021). Amb això, els barcelonins aconsegueixen fer-se un lloc al concurs de música emergent en català Sona9 del 2021, del qual surten guanyadors del Premi Joventut - Cases de la Música, i entren de ple a l’escena musical en català.
Gràcies al premi i al procés, el grup està enllestint el seu segon àlbum d’estudi, de la mà del productor i músic Jordi Bastida (Chico Jorge, Els Pets, Carlos Sadness) i que veurà la llum el 2023.
Microhomes, a través del pop, el rock i els grans referents de l’escena, aconsegueix transmetre missatges potents a través d’una música de proximitat i de fàcil accés, que de ben segur farà ballar i gaudir l’espectador amb energia i força.

Dissabte
11
mar
20:00 h
 
Des de
9.36 €
Finalitzat