ANGELADORRRM + REMEI DE CA LA FRESCA + SÚPER GEGANT

THE GARAGE

Finalitzat
divendres, 17 de març | 20:00 h

The Garage
Ant: 10€ + desp  Taq: 13€
Portes: 20:00h
Concert: 20:30h

Compartir

ANGELADORRRM

L’Àngela, l’Ari, el Víctor i el Joan fan pop rabiós al voltant de l’inconscient i els somnis que poblen el repertori de l’Àngela.
Angeladorrrm és un dels secrets més ben guardats de l’escena indie emergent catalana. Amb el seu noise pop inconformista, aporta aire fresc dins del pop d’autor català per l’equilibri aconseguit entre guitarres esmolades i lletres oníriques que reflecteixen pors i desitjos del tot contemporanis al voltant de la família, les amistats i què significa fer-se gran. La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit.
Hi ha una nostàlgia mesclada de folk, shoegaze i dream pop dels noranta amb influències de grups com Big Thief, Yo La Tengo, My Bloody Valentine i de més a prop les catalanes Rombo.

REMEI DE CA LA FRESCA

Des de les profunditats del Montseny la Xantal, l’Artur, el Iago i el Víctor porten remeiets per a tot tipus dolences.
A Ca la Fresca, no hi ha pecat que valgui, etiqueta que pengi o eufemisme que calgui. Un aquelarre de poesia feréstega i psicodèlia passada de voltes que es confabula entre l’Artur Piera i la Xantal Rodríguez i es materialitza amb el Víctor Inskipp i el Iago Rueda.
Remei de Ca la Fresca neix al 2020, enmig de l’apocalipsi, per sobreviure al tedi del discurs oficial, amb rock visceral que festeja amb el folklore i electrònica de poble a baixa fidelitat.

SÚPER GEGANT

Súper Gegant és l’univers de guitarres, distorsions, reverbs, ecos i delays del Claudi Herreros, el Miquel Bernis i el Marcel Mercadé. Ara arriben amb el seu tercer disc.
Cançons entre soroll o soroll entre cançons? Súper Gegant són cançons directes i contundents. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.

Divendres
17
mar
20:00 h
 
Des de
11.44 €
Finalitzat